Hans Wachenhusen: Vampyren - eBibliotek 1800

[Hjem]
Gå til indhold
Hans Wachenhusen: Vampyren - Forside
Hans Wachenhusen: Vampyren
Jowan Silowic, en rig bulgarsk købmand, bor sammen med sin datter Marinka og sigøjneren Marko og dennes datter Selwa et sted i Valakiet i nærheden af Donau. Året er omkring 1855, Krimkrigen er under udvikling, og der er vesteuropæiske tropper udstationeret i områder, der dog stadig beherskes af det osmanniske riges adminstrator, mudiren. Denne har et godt øje til Jowans penge, og Jowan har mellem år og dag – i et forsøg på at holde fred med mudiren – forstrakt denne med større summer, som han dog ikke forventer at få tilbage. Men mer' vil ha' mer', og mudiren vil nu have fat i hele formuen. I et forsøg på at lægge pres på Jowan, bortfører mudiren, hvad han tror er Jowans datter, og så er spillet gående …

Hans Wachenhusen var blandt meget andet krigskorrespondent og hans skildring af forholdene i Valakiet under Krimkrigen er grundet i egne iagttagelser.

Og vampyren - ja, den hører man egentlig ikke så meget til før til allersidst - hvem det er skal ikke afsløres. Men trods dette regner "The Vampire Book: Encyclopedia of the Undead" bogen for den mest interessante af alle det 19. århundredes tyske vampyrromaner - og der var mange!

Pris: 45.–
Download et uddrag af uddrag af ebogen eller læs det online (åbner i et nyt vindue).

Køb ebogen:
Find den billigst med bogpriser.dk eller bog.nu eller direkte fra vor distributør ebog.dk.

ISBN 978-87-7979-298-2 – Format: epub 2 – Tilgængelig fra 24. juni 2013.
Tilbage til indhold