Anthony Hope: Rupert af Hentzau - eBibliotek 1800

[Hjem]
Gå til indhold
Anthony Hope: Rupert af Hentzau - Forside
Anthony Hope: Rupert af Hentzau
Af Fritz von Tarlenheims memoirer.

Der er gået nogle år efter begivenhederne i "Fangen på Zenda", og alt ånder fred i det lille centraleuropæiske kongerige Ruritanien.

Den retmæssige konge sidder på tronen, og hans dobbeltgænger Rudolf Rassendyll sidder langt borte i sit hjem i England. Men kong Rudolf er blevet en svag og mistænksom mand efter sit fangenskab på Zenda, og dronning Flavia elsker stadig englænderen, som hun holder kontakt med ved en årlig udveksling af troskabsbeviser gennem bogens fortæller, Fritz von Tarlenheim. En dag går det imidlertid galt, og den forviste Rupert af Hentzau opsnapper dronningens meddelelse, som han vil benytte til at afpresse hende og kong Rudolf med.

Rudolf Rassendyll kan ikke lade sin elskedes ære udsætte for Ruperts trusler, og kommer atter på banen i sin dobbeltrolle sammen med de tidligere sammensvorne oberst Sapt og Fritz von Tarlenheim.

Hvis der gemmer sig den mindste lille gammeldags romantiker et sted i læseren, er  "Rupert af Hentzau" ligesom sin forgænger "Fangen på Zenda" en af den slags bøger, der næsten læser sig selv!

Pris: 60.–
Download et uddrag af uddrag af ebogen eller læs det online (åbner i et nyt vindue).

Køb ebogen:
Find den billigst med bogpriser.dk eller bog.nu eller direkte fra vor distributør ebog.dk.

ISBN 978-87-7979-360-6– Format: epub 2 – Tilgængelig fra 9. maj 2014.
Tilbage til indhold