Robert Louis Stevenson: Fyrst Otto - eBibliotek 1800

[Hjem]
Gå til indhold
Robert Louis Stevenson: Fyrst Otto - Forside
Robert Louis Stevenson: Fyrst Otto
Otto er fyrste i et mikro-fyrstendømme, Grünewald, som er en del af det tyske kejserrige. Han er ikke voldsomt interesseret i sin gerning som fyrste, men vil hellere gå på jagt, og hans hyppige fravær overlader magten i fyrstendømmet til hans onde førsteminister Gondremark og hans intrigante og forfængelige unge kone Amalia Seraphina. De to konspirerer om at sætte Otto fra bestillingen og oprette en republik – naturligvis med førsteministeren som præsident.

På en af sine jagtture kommer Otto tilfældigt til at overnatte hos nogle jævne undersåtter, som ikke genkender ham, og kommer derved under vejr med, hvor upopulær og latterlig han er i folkets øjne, at hans hustru ikke elsker ham særlig højt, og at hans minister planlægger ikke blot en revolution, men også en krig mod det lige så diminutive naboland Gerolstein.

Otto er desperat, men da han opdager, at han trods alt stadig elsker Seraphina, tackler han sagen – med hjælp fra en vis grevinde von Rosen ("en dame, der er ude over sin bedste alder og har et stærkt medtaget rygte") – på en for den tids fyrster noget utraditionel måde.

Pris: 45.–
Download et uddrag af uddrag af ebogen eller læs det online (åbner i et nyt vindue).

Køb ebogen:
Find den billigst med bogpriser.dk eller bog.nu eller direkte fra vor distributør ebog.dk.

ISBN 978-87-7979-719-2– Format: epub 3 – Tilgængelig fra 02. januar 2021.
Tilbage til indhold