• Islænderen i Norge

Ordener Gyldenløve, søn af vicekongen af Norge, er i hemmelighed ven med statsfangen på Munkholmen, den tidligere rigskansler Griffenfeld og elsker dennes datter, Ethel, som deler faderens fangenskab.

Griffenfelds efterfølger, Ahlefeld, nærer imidlertid planer om at gifte Ordener med sin egen datter for at sikre sin stilling, og samtidig få bragt Griffenfeld til det skafot, han i sidste øjeblik undgik for mange år siden.

I centrum af alle de forskellige planer og komplotter er islænderen Hans, der kun forfølger sin egen blinde hævntørst og dræber alt og alle, han møder på sin vej.

Islænderen i Norge er Victor Hugos første roman fra 1823, og er skrevet af en meget ung mand, der endnu ikke havde mange erfaringer, og vidste meget lidt om Danmarks og Norges historie. Ikke desto mindre er det lykkedes ham at skrue en spændende, omend ujævn historie sammen i bedste Walter Scott-stil. Og som en engelsk læser har udtrykt det - en gennemsnitlig roman af Hugo er bedre end så meget andet, man finder!

De elendige

De elendige

100,00 kr. (vejl.)

1793

1793

50,00 kr. (vejl.)

Manden der ler

Manden der ler

75,00 kr. (vejl.)

Havets arbejdere

Havets arbejdere

60,00 kr. (vejl.)

Victor Hugo:
Islænderen i Norge

  • ISBN 978-87-7979-264-7
  • 75,00 kr. (vejl.)


  • - Find den billigst med bogpriser.dk eller bog.nu


    Du kan også købe den direkte fra vor distributør ebog.dk.

Tags: Victor Hugo