Victor Hugo

Victor Hugo

Født 26. februar 1802 i Besançon, Frankrig, død 22. maj 1885 i Paris

Søn af general Joseph Léopold Sigisbert Hugo (1773–1828) and Sophie Trébuchet (1772-1821)
 1793

1793

Året er 1793, guillotinens år i Frankrig - terrorregimet hersker i Paris under dække af det nyetablerede "parlament", Konventet, og Robespierres Velfærdskomite. I Bretagne forsvarer en bondekone desperat sine b&os..

50,00 kr. (vejl.)

De elendige

De elendige

Den fattige Jean Valjean et dømt til fem års galejslaveri for at stjæle et brød, men hans ophold i Toulons bagno ender efter flere flugtforsøg med at blive til 19 år i alt. Efter at han er løsladt møder han med biskoppen af Digne, der på trods af han..

100,00 kr. (vejl.)

Islænderen i Norge

Islænderen i Norge

Ordener Gyldenløve, søn af vicekongen af Norge, er i hemmelighed ven med statsfangen på Munkholmen, den tidligere rigskansler Griffenfeld og elsker dennes datter, Ethel, som deler faderens fangenskab. Griffenfelds efterfølger, Ahlefeld, nærer ..

75,00 kr. (vejl.)

Notre Dame de Paris (Klokkeren fra Notre Dame)

Notre Dame de Paris (Klokkeren fra Notre Dame)

Quasimodo, den døve klokker ved Notre Dame-kirken i Paris, forelsker sig i zigeunerpigen Esmeralda, da hun som den eneste har medlidenhed med ham, efter at han er blevet pisket for at have forøvet et overfald og forsøgt at bortføre hende. Også hans h..

75,00 kr. (vejl.)

Den dødsdømtes sidste dag og Claude Gueux

Den dødsdømtes sidste dag og Claude Gueux

I den første og længste af fortællingerne skildrer en dødsdømt i dagbogsform de seks sidste uger af sit liv – ikke kun den sidste dag – fra dommen til dens eksekvering – om dagligdagen i henholdsvis ..

45,00 kr. (vejl.)

Havets arbejdere

Havets arbejdere

Guernsey i 1820’erne. Den ensomme fisker Gilliatt er forelsket i Déruchette, en plejedatter af mess Lethierry, som ejer Guernseys eneste dampbåd. Gilliatt beundrer hende på afstand, indtil den dag, da Lethierrys skib gå..

60,00 kr. (vejl.)

Manden der ler

Manden der ler

I et næsten surrealistisk England omkring år 1700 lever den unge Gwynplaine i et omrejsende teater sammen med den sin blinde plejesøster Dea, plejefaderen Ursus og den tamme ulv Homo. Gwynplaine er som lille blevet solgt til de såkaldte comprachicos,..

75,00 kr. (vejl.)

Viser 1 til 7 af 7 (1 Sider)