Oscar Wilde

Oscar Wilde

Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde

Født 16. oktober 1854 i Dublin - død 30. november 1900 i ParisDorian Grays billede

Dorian Grays billede

Den unge Dorian Gray får sit portræt malet hos en kendt maler af sit bekendtskab, og udtaler et ønske om, at han selv må beholde sin ungdoms skønhed, og at sporene af alder og misgerninger kun vil vise sig på billedet. Nogle gange bliver ønsker op..

50,00 kr. (vejl.)

Lord Arthur Saviles forbrydelse

Lord Arthur Saviles forbrydelse

Lord Arthur Savile møder ved en soiré hos lady Windermere en kiromantiker, der læser i hans hånd og fortæller ham, at han vil begå et mord. Lord Arthur er forlovet, men beslutter, at han ikke vil gifte sig, før han har fået overstået den forudsagte f..

15,00 kr. (vejl.)

Canterville-spøgelset

Canterville-spøgelset

Fortællinger og eventyr Oscar Wilde skrev en del mindre fortællinger og eventyr - ofte meget poetiske og drømmende, men med en besk slutning - som oprindelig blev udgivet i fire små samlinger mellem 1888 og 1894. Her får du: Canterville spøgelset M..

50,00 kr. (vejl.)

Kvadet om Reading Tugthus

Kvadet om Reading Tugthus

"… alle dræber vi jo den, som vi har kær. – Én gør det med et giftigt blik, én just ved kærlig færd. – Den feje gør det med et kys, den tapre med sit sværd!" S&..

22,50 kr. (vejl.)

Salome

Salome

- Drama i én akt Oscar Wildes mest berømte og berygtede skuespil om den skønne Salome, der med sin dans besnærer sin stedfar, tetrarken af Judæa, til at udlevere sig Johannes Døberens hoved på et s&osl..

25,00 kr. (vejl.)

Viser 1 til 5 af 5 (1 Sider)