Tema: Jul

Vi har siden forlagets start næsten hvert år udgivet en "julebog", som vi sælger for noget nær den laveste pris, vi kan uden ligefrem at skulle betale for distributionen. Du finder alle julebøgerne her nedenfor.Bøddelen i Rådhuskælderen - Jule- og Nytårsfortællinger

Bøddelen i Rådhuskælderen - Jule- og Nytårsfortællinger

Noveller, med et fællestræk, at de alle foregår omkring jule- og nytårstid. Der er dog ikke af den grund nogen overflod af gran og guirlander! Indhold: Bøddelen i rådhuskælderen Alterklædet Kongens nåde Kais julegave Barry Enkesønnen Havann..

15,00 kr. (vejl.)

Dødens gudsøn

Dødens gudsøn

"Der var en lille dreng, som fik Døden til gudfader. Det var egentlig ikke sådan bestemt fra familiens side, men Døden havde bestemt det, og han har et eget greb på at sætte igennem, hvad han vil." På den lille Theodors væg hænger et gammelt b..

15,00 kr. (vejl.)

Else - en julefortælling

Else - en julefortælling

Den forældreløse Else vokser op hos den kloge kone madam Späckbom i et hus fyldt med afdankede musikere og småforbrydere, lærerinden frøken Falbe og hendes fordrukne broder Kristian. Else laver ikke meget, men kan opmuntre hele huset med sin glade ..

15,00 kr. (vejl.)

En julefantasi

En julefantasi

Kemikeren Redlaw hjemsøges hvert år af et spøgelse - det spøgelse, der er opstået af hans livs erindringer og erfaringer. Denne jul indgår han en aftale med spøgelset - han får lov at glemme alt, og kun leve i nuet. Men der er en "gave" knytte..

15,00 kr. (vejl.)

Et juleeventyr

Et juleeventyr

Vor tids julehistorie over alle julehistorier! Og den behøver vel ikke nærmere præsentation - men her kommer den alligevel: Gnieren Ebenezer Scrooge mistede for syv år siden sin eneste ven og kompagnon, Jacob Marley, og Scrooge har ikke forandret ..

10,00 kr. (vejl.)

Fårekyllingen ved arnen

Fårekyllingen ved arnen

Den lille mrs. Peerybingle - kaldet Prik af sin betydeligt ældre mand. Trods aldersforskellen er deres ægteskab lykkeligt ud over alle grænser. Prik er en ven for alle, der er i nød, bl.a. Bertha, en blind pige i nabolaget. En dag har John en ..

15,00 kr. (vejl.)

Jul år 1900

Jul år 1900

24 blandede fortællinger fra omkring år 1900 med den fællesnævner, at de på en eller anden måde har en relation til emnet jul. Nogle af forfatterne er velkendte, andre bestemt ikke. Vi vil ikke postulere, at det er "forfatternes bedste" eller ..

15,00 kr. (vejl.)

Julefortællinger

Julefortællinger

En stak almanakhistorier af meget blandet karakter: Aron Meiers testamente - Da Aron Meier dør, efterlader han fire store kaktus Slaget ved Gaabense - Engelskmanden angriber Falsters kyst, og den lokale milits står rådl..

12,00 kr. (vejl.)

Klokkerne

Klokkerne

- en fortælling om nogle klokker, som ringede et gammelt år ud og et nyt år ind. I Klokkerne møder vi Traveren, det fattige bybud Toby Veck, fast overbevist om, at fattige - som han selv - er "født onde", en holdning han hele tiden bekræftes i af..

15,00 kr. (vejl.)

Kristuslegender

Kristuslegender

11 fortællinger med inspiration fra Bibelen og Kristi liv, der nok så meget handler om mennesket og betydningen af ydmyghed og medmenneskelighed. Fortællingerne, der er fortalt som små eventyr, har den kristne tro som udgangspunkt - Selma Lagerlöf ..

15,00 kr. (vejl.)

Livets kamp

Livets kamp

To søstre, Grace og Marion, er forelsket i den samme mand, men af gode grunde kan jo kun den ene være forlovet med ham. ..

15,00 kr. (vejl.)

Nøddeknækkeren

Nøddeknækkeren

Juleaften får børnene i familien Stahlbaum en nøddeknækker af træ og udformet som en soldat. Gudfar Drosselmeier fortæller dem historien om, hvordan nøddeknækkeren - der i virkeligheden er hans unge nevø, der er forhekset - fik sit grimme udseende. D..

15,00 kr. (vejl.)

Ved nytårstid i Nøddebo Præstegård

Ved nytårstid i Nøddebo Præstegård

En sand dansk juleklassiker! - i hvert fald på film og teater. I sin oprindelige form som her begynder historien dog først 2. juledag, hvor de tre brødre Gamle, Corpus Juris og Nicolai drager afsted til Nøddebo præstegård. Nicolai sørger den næste ug..

15,00 kr. (vejl.)

Viser 1 til 13 af 13 (1 Sider)