Tema: De store klassikere

En stor klassiker er ikke nødvendigvis en bog på tusindvis af sider - her har vi samlet en række af vores titler, der på en eller anden måde indtager en særstilling i deres genre eller i dansk eller internationational litteratur i almindelighed.David Copperfield

David Copperfield

David Copperfield beskriver i denne sin selvbiografi bl.a. sin opvækst hos den ondskabsfulde stedfader Murdstone og dennes ikke mindre afskyelige søster; tiden på en kostskole af den klassiske engelske slags, hvor han tages under den ældre elev Steer..

75,00 kr. (vejl.)

De elendige

De elendige

Den fattige Jean Valjean et dømt til fem års galejslaveri for at stjæle et brød, men hans ophold i Toulons bagno ender efter flere flugtforsøg med at blive til 19 år i alt. Efter at han er løsladt møder han med biskoppen af Digne, der på trods af han..

100,00 kr. (vejl.)

Den nye junglebog

Den nye junglebog

Noveller Indhold Hvorledes frygten kom til junglen Purun Bhagats mirakel Junglen og landsbyen Bedemandspassiar Kongens ankus De vilde hunde Forår I skoven (Ikke oprindelig med i Junglebøgerne, men hentet i samlingen "Many Inven..

25,00 kr. (vejl.)

Det røde bogstav

Det røde bogstav

Hester Prynne har forbrudt sig mod det puritanske samfund i 1700-tallets Boston ved at få et barn med en ukendt fader. Hun nægter imidlertid at afsløre faderen, og dømmes til at stå til offentlig forhånelse på torvet og derefter i al fremtid bære teg..

50,00 kr. (vejl.)

Don Quijote

Don Quijote

Herremanden Alonso Quixano, der har forlæst sig på ridderromaner, får den fikse idé, at han som den vandrende ridder Don Quijote vil tage ud på de spanske landeveje for at tage kampen op med kæmper, troldmænd og alskens anden ondskab, han måtte støde..

100,00 kr. (vejl.)

Dorian Grays billede

Dorian Grays billede

Den unge Dorian Gray får sit portræt malet hos en kendt maler af sit bekendtskab, og udtaler et ønske om, at han selv må beholde sin ungdoms skønhed, og at sporene af alder og misgerninger kun vil vise sig på billedet. Nogle gange bliver ønsker op..

50,00 kr. (vejl.)

Dr. Jekyll og mr. Hyde

Dr. Jekyll og mr. Hyde

Den respektable læge og forsker dr. Henry Jekyll har en sælsom ven, den samvittighedsløse og skrækindjagende Edward Hyde, som efter en række ugerninger - sidst et brutalt mord - søger at skjule sig. Dr. Jekyll..

22,50 kr. (vejl.)

Dronningens vagtmester

Dronningens vagtmester

I fortsættelsen af Gjøngehøvdingen påtager Svend Gjønge og Ib sig at bringe så mange som muligt af fru Elsebeths værdigenstande væk fra Gjorslev - og den griske besættelsesmagt, først og fremmest repræsenteret ved kaptajn Esner, der ikke lader sig ræ..

50,00 kr. (vejl.)

Dødsejleren -eller- Den flyvende Hollænder

Dødsejleren -eller- Den flyvende Hollænder

Kaptajn Vanderdecken har efter flere gange at være slået tilbage af uvejr, svoret ved en splint af det hellige kors, at han vil runde Kap Horn, om han så skal sejle for evigt. Gud tager ham på ordet, men han kan løses fra sin ed, hvis han kan komme t..

75,00 kr. (vejl.)

En fortælling om to byer

En fortælling om to byer

Dr. Manette løslades efter 17 års fangenskab i Bastillen og rejser til England for at leve sammen med sin datter, Lucie, som han aldrig har kendt. Lucie og dr. Manette møder en ung franskmand, Charles Darnay, der arresteres for spionage mod England. ..

75,00 kr. (vejl.)

Et juleeventyr

Et juleeventyr

Vor tids julehistorie over alle julehistorier! Og den behøver vel ikke nærmere præsentation - men her kommer den alligevel: Gnieren Ebenezer Scrooge mistede for syv år siden sin eneste ven og kompagnon, Jacob Marley, og Scrooge har ikke forandret ..

10,00 kr. (vejl.)

Eugen Onegin

Eugen Onegin

En unavngiven iagttager (Pusjkin selv) fortæller historien om det blaserte storby-menneske Eugen Onegin, der flytter på landet til et gods, han har arvet. Her stifter han bekendtskab med den vege Vladmir Lenskij og de to unge piger Olga og Tatjana La..

50,00 kr. (vejl.)

Fangen på Zenda

Fangen på Zenda

Englænderen Rudolf Rassendyll foretager en rejse til det landet Ruritanien, hvor han på grund af sin lighed med den kommende kong Rudolf V kommer til at spille en mere aktiv rolle i landets indre anliggender end han kunne ønske. Kongen bortføres neml..

50,00 kr. (vejl.)

Fortællinger I

Fortællinger I

Et udvalg af Poes sære og fantastiske fortællinger, skrevet i perioden 1832-1842. Samlingen indeholder: Metzengerstein Manuskript fundet i en flaske Stævnemøde Morella Berenice Hans Pfaalls mageløse eventyr Skyggen - en lignelse K..

50,00 kr. (vejl.)

Fortællinger II

Fortællinger II

Et udvalg af Poes sære og fantastiske fortællinger, skrevet mellem 1843 og frem til hans død. Samlingen indeholder:     Hjertet der sladrede     Guldbillen     Den sorte kat   &nbs..

50,00 kr. (vejl.)

Fra den gamle fabrik

Fra den gamle fabrik

Fortælleren, drengen Viggo, bor hos sin onkel, den stive og fjerne administrator ved Den kgl. Porcelænsfabrik, der dengang lå i Købmagergade 50 i København, hvor den strakte sig over fire baggårde ud til Springga..

60,00 kr. (vejl.)

Fra Piazza del Popolo

Fra Piazza del Popolo

En gruppe kunstnere og andet godtfolk fra den skandinaviske koloni i Rom samles fra tid till anden på Piazza del Popolo og fortæller på skift historier fra deres eget og andres liv i Rom og København, som fx. Aabyes..

67,50 kr. (vejl.)

Fru Marie Grubbe

Fru Marie Grubbe

Historisk roman om en adelig pige fra 1600-tallet, der ved ægteskab med Frederik III's uægte søn Ulrik Frederik Gyldenløve når til tops ved hoffet i København, men efter to skilsmisser ægter en fattig bondekarl, som hun faktisk elsker, og ender som u..

50,00 kr. (vejl.)

Fruen på Wildfell Hall

Fruen på Wildfell Hall

Da der flytter en mystisk kvinde ind på den forladte Wildfell Hall med en tjenestepige og et barn, begynder sladderen straks at gå lystigt hos omegnens bedre selskab, ikke mindst da hun viser sig meget tilbageholdende med at gå p&ar..

67,50 kr. (vejl.)

Gjøngehøvdingen

Gjøngehøvdingen

Hvem kender ikke Svend Poulsen Gjønge, Ib, Kulsoen, kaptajn Kernbok og alle de andre fra beretningen om den skånske frihedshelt (han kommer fra Göinge i Skåne), der bl. a. opererede på Sydsjælland under Svenskekrigene i 1600-tallet - om ikke andet, s..

50,00 kr. (vejl.)

Viser 1 til 20 af 61 (4 Sider)