Mark Twain

Mark Twain

Født 30. november 1835 i Florida, Missouri - død 21. april 1910 på "Stormfield", Redding, Connecticut.
 En dobbeltløbet detektivhistorie

En dobbeltløbet detektivhistorie

I den første af de to historier, der spindes ind i hinanden i denne novelle eftersøger Archy Stillman sin fader for at skaffe sin moder hævn for den mishandling, han udsatte hende for i deres ægteskabs første måneder, før han forsvandt. I den anden m..

15,00 kr. (vejl.)

Personlige erindringer om Jeanne d'Arc

Personlige erindringer om Jeanne d'Arc

Twain's Jeanne er en - til tider lidt naivt beundrende - "drama-dokumentarisk" roman bygget over Jeanne d'Arc's liv. Man følger hende gennem den lidt ældre, forældreløse lavadelsmand Louis de Conte, der som legekammerat og senere personlig sekretær e..

100,00 kr. (vejl.)

Tom som detektiv

Tom som detektiv

Undervejs til en ferie hos en tante møder Tom Sawyer og Huck Finn en bekendt, der er på flugt efter have bestjålet et par kammerater. Da denne senere findes myrdet, anklages Toms onkel for mordet. Historien er tænkt som en satire over datidens meg..

25,00 kr. (vejl.)

Huck Finns eventyr

Huck Finns eventyr

Huckleberry Finn er blevet adopteret af enken Douglas, hvis højkirkelige opdragelsesmetoder og alt for regelbundne livsførelse ikke passer Huck, der er vant til at leve frit og selv bestemme. Da hans fordrukne og voldelige fader dukker ..

50,00 kr. (vejl.)

Prinsen og tiggerdrengen

Prinsen og tiggerdrengen

En dag i 1537 fødes to drenge i London: Den ene er Tom Canty, søn af en brutal tigger og forbryder, den anden er den længe ventede mandlige arving til den engelske trone, Henrik den 8.s søn Edward. Tom Canty fører..

45,00 kr. (vejl.)

Tom Sawyers eventyr

Tom Sawyers eventyr

Tom Sawyer bor sammen med tante Polly og sin halvbroder Sid i en lille by ved Mississippi engang i midten af 1800-tallet. Tom er en fantasifuld spilopmager, som snyder sine kammerater til at male tantens plankeværk, pjækker fra skolen, fo..

50,00 kr. (vejl.)

Viser 1 til 6 af 6 (1 Sider)