Seneste udgivelser Abonnér

I ensomhed

I ensomhed

22,50 kr. (vejl.)

Doktor Pascal

Doktor Pascal

67,50 kr. (vejl.)

Drot og marsk

Drot og marsk

22,50 kr. (vejl.)

Fjolle-Wilson

Fjolle-Wilson

45,00 kr. (vejl.)

Havets hemmelighed

Havets hemmelighed

60,00 kr. (vejl.)

Det fremmede barn

Det fremmede barn

22,50 kr. (vejl.)

Titler på vej


  • Arthur Conan Doyle: Den forsvundne verden
  • Ernest Daudet: En ung piges historie
  • George Eliot: Det løftede slør (ny udgave i anden oversættelse end vores tidligere) - udk. 9. marts
  • E. T. A. Hoffmann: Det fremmede barn - udk. 16. marts 2019
  • Victor Hugo: Havets arbejdere
  • Christian Richardt: Drot og marsk - udk. 30. marts 2019
  • Bram Stoker: Havets hemmelighed - udk. 23. marts 2019
  • August Strindberg: I ensomhed
  • Mark Twain: Fjolle-Wilson - udk. 30. marts 2018
  • Emile Zola: Doktor Pascal (Les Rougon-Macquart bd. 20) - udk. 13.04.2019

Velkommen hos eBibliotek 1800

Vi producerer genudgivelser af mere eller mindre klassiske værker. Vore udgivelser er i epub-formatet med opdateret retskrivning, korrekturlæste og stavekontrollerede - ingen manglende sider, gotiske bogstaver og dårlige scanninger eller andre "charmerende" leftovers fra gamle, lasede papirudgaver. En række værker er helt eller delvis nyoversatte, enten fordi den gamle oversættelse var ukomplet, eller fordi der simpelthen ikke tidligere har eksisteret en dansk oversættelse af værket. Alle bøger er "håndkodede" og med en så minimalistisk formattering som muligt for at gøre dem anvendelige i en hvilken som helst ebogs-læser eller -program, og overlade de fleste valg som fx. skrifttyper, størrelse osv. til læseren. Vore bøger konverterer også uden besvær til iBooks og Kindle. Men forvent ikke en bog med sidetal og fodnoter som på tryk - vi producerer ebøger, ikke efterligninger af trykte bøger.

Alt dette betyder naturligvis, at vi ikke sprøjter hundredvis af ebøger ud hver uge. Til gengæld finder du hos os titler, som ingen andre forlag har på de virtuelle hylder. Og de er alle sammen fremstillet med kærlighed ;o).

Her på siden finder du forlagets udgivelser samlet. Der er et link på hver bogs præsentantationsside til bogpriser.dk og bog.nu, hvor nogle af forhandlerne og deres priser kan findes - det er som regel muligt at finde bøgerne til priser både over og under vores vejledende pris.

Mange netboghandlere leverer pr. email inden for 10 minutter, andre giver direkte adgang til download ved betaling.

Hvis du vil følge med i vore udgivelser, er den nemmeste måde at abonnere på vores feed - klik på -symbolet. (Kræver udvidelse til Chrome, de fleste andre browsere kan uden videre læse feeds. Foretrækker du en standalone feed-læser, anbefaler vi det gratis QuiteRSS, som findes til både Windows, Linux og Mac.