George Sand

George Sand

Pseudonym for Amandine Aurore Lucie Dudevant, født Dupin.

Født 1. juli 1804 i Paris - død 8. juni 1876 på Nohant.

Dansk elektronisk tidsskrift George Sand

- en meget dybtgående, danskproduceret hjemmeside om Sand
 Den sorte by

Den sorte by

Den unge smed Etienne Lavoute, kaldet Syvklinge, søger at frigøre sig fra arbejderklassens åg og samtidig vinde den kønne og kloge Tonines kærlighed, og køber derfor for sine sammensparede penge en falleret fab..

50,00 kr. (vejl.)

Djævlesumpen

Djævlesumpen

Germain sørger stadig over sin afdøde kone, da hans svigerfader sender ham afsted for at bejle til den rige enke Catharine Guérin Da han tager afsted, får han følgeskab af den 16-årige "Lille Marie"..

50,00 kr. (vejl.)

Hittebarnet

Hittebarnet

Francois er fra et børneasyl adopteret af den fattige kone Zabelle. Efter hendes død, tages han i huset hos møllerkonen Madeleine, der opdrager ham som sin egen. Da han vokser op, indgives den fordrukne møller den ide, at ..

50,00 kr. (vejl.)

Horace

Horace

Ved romanens begyndelse - omkring 1830 - er hovedpersonen Horace en selvoptagen 19-årig, noget pralende, økonomisk uansvarlig, og en selv-iscenesætter på grænsen til, hvad man nu om dage ville kalde psykopat. Hans væsen er vindende, (men ren overfla..

75,00 kr. (vejl.)

Hvad bækken fortæller

Hvad bækken fortæller

En lille lyrisk/filosofisk naturskildring fra Sands sidste periode (1. udgave i Revue des deux Mondes 1863) ..

15,00 kr. (vejl.)

Indiana

Indiana

Indiana er en ung, smuk kreolerinde, gift som 16-årig med den betydeligt ældre, pensionerede officier oberst Delmare. Da den kønne, men umoralske kvindebedårer Raymon, der har et forhold til tjenestepigen, Indianas fosters&os..

50,00 kr. (vejl.)

Laura

Laura

- Rejse ind i krystallen Den unge mineralog Alexis Hartz føres i et syn af sin kusine Laura ind i krystallernes verden, hvor han gennemrejser et landskab, som synes at være en forstørret udgave af en geode, han et øjebli..

37,50 kr. (vejl.)

Min søster Jeanne

Min søster Jeanne

Bogens "jeg" bestemmes tidligt af sin far til at gifte sig med Manoela, datter af smugleren Antonio Perez, ud fra devisen "Lige børn..." Uden at have set hende, forelsker det unge romantiske menneske sig hovedkulds i sit eg..

50,00 kr. (vejl.)

Modets vinger

Modets vinger

På sine ældre dage morede George Sand sig med at digte eventyr for sine børnebørn, og nogle af dem udgav hun i to samlinger med titlen Bedstemors historier. Et af de længste var Modets vinger, som fortæller historien om den halte og frygtsomme Clopin..

25,00 kr. (vejl.)

Mosaikmestrene

Mosaikmestrene

Zuccatoerne og bianchinierne arbejder begge på at udsmykke St. Marcus-kirken i Venedig med mosaikker. Familien Bianchini - som alene opfatter deres arbejde som et blot og bart håndværk - er jaloux på de mere kunstnerisk anlagt..

50,00 kr. (vejl.)

Teverino

Teverino

Den unge kunstner Leonce beslutter at give sine følelser til kende for den gifte kvinde lady Sabina G..., han har elsket i årevis uden at hun har bemærket det. Han inviterer hende med ud på, hvad der viser sig at blive en 24 ..

50,00 kr. (vejl.)

Viser 1 til 11 af 11 (1 Sider)