August Strindberg

August Strindberg

Egtl. Johan August Strindberg

Født 22. januar 1849 i Stockholm - død 14. maj 1912 sst.

Læs mere om August StrindbergBåndet

Båndet

- Sørgespil i én akt I dette en-akts skuespil sætter Strindberg forholdet mellem mand og kvinde på spidsen i skildringen af en skilsmissesag. Parterne er som udgangspunkt enige om at ordne sagerne i mindelighed, men da de..

30,00 kr. (vejl.)

Det røde værelse

Det røde værelse

"Det røde værelse" er et lokale i varieté-restauranten Berns Salonger i Stockholm, hvor byens bohemer mødtes og diskuterede - og drak og spiste, når en af dem var kommet til penge. En af dem er den unge Arvid Falk, der i sin stræben efter frihed o..

50,00 kr. (vejl.)

Dødsdansen I-II

Dødsdansen I-II

Dødsdansen er et intenst drama mellem ægteparret Edgar (kaptajnen), hans hustru, den tidligere skuespillerinde Alice, og vennen Kurt, der kommer på besøg fra Amerika. Ægtefællerne er gennem 25 års samliv bl..

50,00 kr. (vejl.)

Frøken Julie

Frøken Julie

Det er St. Hans aften, og herregårdsfrøkenen kommer hjem efter at have deltaget i folkenes dans. Hun går ind i køkkenet og begynder at lægge an på lakajen Jean, der egentlig er forlovet med kokkepigen, men ikke e..

20,00 kr. (vejl.)

Hemsöboerne

Hemsöboerne

- En skærgårdsfortælling Värmlændingen Carlsson tager tjeneste som forkarl på en gård på Hemsö i Stockholms skærgård. Livet blandt skærgårdsbønderne er et noget s&a..

40,00 kr. (vejl.)

Historiske miniaturer

Historiske miniaturer

22 nedslag i verdenshistorien startende ved jødernes trældom i det ægyptiske fangenskab til den franske revolutions slutning med oprettelsen af konsulatet i 1799. Strindberg har ikke nødvendigvis udvalgt sig de store, omv&ae..

0,00 kr. (vejl.)

I ensomhed

I ensomhed

Nylig fraskilt, midaldrende og alene vender forfatteren efter ti års fravær tilbage til Stockholm. Han opsøger gamle venner, men finder at de er forandrede og ikke mere sig selv - det eneste de har tilfælles med hinanden er m..

22,50 kr. (vejl.)

Klokkeren på Rånö

Klokkeren på Rånö

Skærgårdsfortællinger. Næsten halvdelen af bogen optages af fortællingen om den romantiske klokker på Rånö, Alrik Lundstedt: en musikalsk fiskersøn, som kommer på Akademiet i Stockholm og..

40,00 kr. (vejl.)

Ved havbrynet

Ved havbrynet

Axel Borg, et ærgerrigt nietzsche'sk overmenneske og intelligensaristokrat (med adskillige af Strindbergs egne træk i sig), har efter mange års forfølgelse og nedvurdering af sine samtidige landsmænd fået en s..

40,00 kr. (vejl.)

Viser 1 til 9 af 9 (1 Sider)