• Catriona

Tilbud gennem Books on Demand 39.-

- David Balfours oplevelser bind 2.

"Catriona" er "en efterfølger til 'Kidnapped', hvori David Balfour fortsætter sine erindringer om sine eventyr hjemme og udenlands, de ulykkelige hændelser i forbindelse med Appin-mordet, hans besværligheder med rigsadvokat Grant, hans fangenskab på øen Bass Rock, hans rejse i Holland og Frankrig, samt hans særegne forhold til James More Drummond, også kaldet MacGregor, en søn af den navnkundige Rob Roy, og dennes datter Catriona", som det hedder i bogens oprindelige fulde titel.

David bliver hen mod slutningen af "Kidnapped" vidne til det såkaldte Appin-mord, hvor "den røde ræv", Colin Roy Campbell af Glenure bliver myrdet af en ukendt gerningsmand. De engelske myndigheder har udpeget Alan Breck Stewart som morderen, men da denne ikke er til at få fat på, har man fængslet en af hans slægtninge som påstået medvider. David ser det som sin opgave at vidne i sagen og få de to frikendt, men sagen er politisk og det vigtigste for englænderne er at få nogen - hvem som helst - dømt for mordet for at statuere et eksempel. Der er følgelig flere, der ser deres interesse i at forhindre David i at optræde i vidneskranken …

Ved siden af denne handling finder man desuden Davids forskellige oplevelser med kvindekønnet, ikke mindst den knibske og voldsomt charmerende Catriona Drummond.

Dr. Jekyll og mr. Hyde

Dr. Jekyll og mr. Hyde

22,50 kr. (vejl.)

Skatteøen

Skatteøen

45,00 kr. (vejl.)

Selvmorderklubben

Selvmorderklubben

30,00 kr. (vejl.)

Rajahens diamant

Rajahens diamant

30,00 kr. (vejl.)

Stamherren til Ballantrae

Stamherren til Ballantrae

49,00 kr. (vejl.)

Kidnapped

Kidnapped

46,75 kr. (vejl.)

Skatten i Franchard

Skatten i Franchard

30,00 kr. (vejl.)

Robert Louis Stevenson:
Catriona

  • ISBN 978-87-7979-664-5
  • 46,75 kr. (vejl.)


  • - Find den billigst med bogpriser.dk eller bog.nu


    Du kan også købe den direkte fra vor distributør ebog.dk.

Tags: Robert Louis Stevenson