Robert Louis Stevenson

Robert Louis Stevenson

(egtl. Robert Lewis Balfour Stevenson)

Født 13. november 1850 i Edinburgh, Skotland - død 3. December 1894 på Samoa.

 Dr. Jekyll og mr. Hyde

Dr. Jekyll og mr. Hyde

Den respektable læge og forsker dr. Henry Jekyll har en sælsom ven, den samvittighedsløse og skrækindjagende Edward Hyde, som efter en række ugerninger - sidst et brutalt mord - søger at skjule sig. Dr. Jekyll..

22,50 kr. (vejl.)

Selvmorderklubben

Selvmorderklubben

Tre fortællinger fra Stevensons tidligste produktion. I titelnovellen morer den bøhmiske prins Florizel og hans ven, oberst Geraldine sig med at gå inkognito rundt i London i søgen efter eventyr. Da de en aften støder..

30,00 kr. (vejl.)

Skatteøen

Skatteøen

Da en gammel søulk holder sit indtog på kroen "Admiral Benbow", er det starten på det store eventyr for drengen Jim Hawkins. Titlen og måske også handlingen i denne klassiske eventyrroman er vel kendt af en..

45,00 kr. (vejl.)

Rajahens diamant

Rajahens diamant

Den tidligere officer i Hendes Majestæts indiske tjeneste, general Vandeleur, ejer verdens sjettestørste diamant, som han har fået af en indisk rajah som belønning for en del tjenester af tvivlsom karakter. Den er hans stolt..

30,00 kr. (vejl.)

Skatten i Franchard

Skatten i Franchard

En gammel, omvandrende gøgler dør, og doktor Desprez adopterer hans dreng, en tænksom lille fyr, som han opdrager i sin egen filosofi. Denne filosofi, som dog nok mest er dannet efter de forhåndenværende søms pr..

30,00 kr. (vejl.)

Viser 1 til 5 af 5 (1 Sider)