W. Clark Russell

W. Clark Russell

24. februar 1844 i New York - 8. november 1911 i Bath, Avon County

Bibliografi over
Russells forfatterskab, med danske udgaver

 Den spanske skonnert og 2 andre fortællinger

Den spanske skonnert og 2 andre fortællinger

Denne korte roman handler om en ung engelsk pige af det bedre selskab, som bortføres af to luskede spaniere på skonnerten La Casandra under påskud af, at hun i virkeligheden er den enes hustru. Den styrmand Portlack får imidlertid nys om sagens re..

50,00 kr. (vejl.)

Ispiraten

Ispiraten

Som den eneste overlevende efter skibet Laughing Marys forlis, driver styrmand Paul Rodney op på et kæmpemæssigt isbjerg et sted i Sydhavet. Rodney's båd driver til havs, og han begynder at undersøge isbjerget, hvorved..

50,00 kr. (vejl.)

John Holdsworth

John Holdsworth

Førstestyrmand John Holdsworth, nygift med Dolly, står ud med Meteor, der forliser i en storm. Holdsworth får kommandoen over den ene redningsbåd med syv personer, men efter 10 dage på åbent hav uden hverken vådt eller tørt er der kun ham selv til..

50,00 kr. (vejl.)

De to kaptajner

De to kaptajner

De to fallerede handelsflådekaptajner Richard Pope og Jonathan Crystal slår sig omkring 1820 sammen om at købe et lille skib og hyre en samling banditter for at drage ud på sørøvertogt. Efterhånden som ..

0,00 kr. (vejl.)

Guldskibet

Guldskibet

Barken "Queen" stævner ud fra Sydney med en ladning guld og ti mystiske passagerer om bord … De ti har en snedig plan til i al stilhed at tilvende sig guldladningen, men det går skævt og udvikler sig i en betydelig ..

0,00 kr. (vejl.)

Viser 1 til 5 af 5 (1 Sider)