Palle Rosenkrantz

Palle Rosenkrantz

(egtl. Palle Adam Vilhelm Rosenkrantz, baron af Sophiendal)

Født 22. april 1867 i Helsingør - død 1. oktober 1941 i Charlottenlund (København)Amtsdommer Sterner

Amtsdommer Sterner

Da en engelsk lord myrdes ved et fashionabelt tysk kurbadested, samler mistanken sig hurtigt om en rig købmand, Helmuth Saarbrücken. Lederen af forundersøgelserne til retssagen, amtsdommer Fritz Sterner, opstiller et tilsyneladende uigennemtrængeligt..

50,00 kr. (vejl.)

Amy's kat

Amy's kat

Da lægen og maleren Jens Koldby og juristen Holger Juul flytter ind i et lejet hus i Londons South Kensington-kvarter, går der ikke mange nætter, før de vækkes af en underlig jamren - som af en forsulten kat. Da de undersøger sagen, finder de - i bed..

50,00 kr. (vejl.)

Det tredje skud

Det tredje skud

Max von Jagow arbejder for forsikringsselskaber "The golden Eagle of New York"s afdeling i Berlin. Egentlig er han schlesisk adelsmand, men på grund af sit ægteskab med en ikke-adelig er frosset ud af familien. Da ejeren af Max' arvebesiddelser i ..

50,00 kr. (vejl.)

Hvad skovsøen gemte

Hvad skovsøen gemte

Da man finder først et barnelig og derefter liget af en smuk, nøgen kvinde i en mergelgrav i Nordsjælland, kommer overbetjent Eigil Holst fra Køenhavns Politi på en opgave, der fører ham gennem det meste af Sydsverige og til sidst til Venedig for at ..

50,00 kr. (vejl.)

Markens liljer

Markens liljer

En kold vinternat i 1919 finder dr. phil. Erhardt Langen en ung kvinde liggende halvdød af kulde i en port på Nørrebro. Han tager hende med hjem og opliver hende, hun fortæller ham sin historie, og ud på natten foresl&..

50,00 kr. (vejl.)

Mordet i Vestermarie

Mordet i Vestermarie

Da kirkemølleren Albert Dich en nat i 1833 bliver myrdet på vej fra Vestermarie til Rønne, angiveligt med en større sum penge på sig, er der mange mistænkte. Men undersøgelseslederen, den ærgerrige militærauditør i Rønne, lægger sig efterhånden fast ..

50,00 kr. (vejl.)

Skjulte kræfter og andre noveller

Skjulte kræfter og andre noveller

7 korte fortællinger af kriminelt tilsnit, de 5 med den fra "Hvad skovsøen gemte" kendte kriminalassistent Eigil Holst i hovedrollen. - Indhold: Skjulte kræfter En romantisk historie Ganske fornuftigt gjort Et brev fra den anden verden..

25,00 kr. (vejl.)

Barberkniven

Barberkniven

- en kriminalroman om dommerformodninger Samme nat, som den ubehagelige kammerjunker Viffert, der bor hos lensgreve Henrik Jernskæg og hans amerikanske hustru Polly på lensgrevens slot Edelsborg, har oprettet et testamente, hvori han u..

30,00 kr. (vejl.)

Viser 1 til 8 af 8 (1 Sider)