Michaïl Petrovich Artsybachev: Blodpletten - eBibliotek 1800

[Hjem]
Gå til indhold
Michaïl Petrovich Artsybachev: Blodpletten - Forside
Michaïl Petrovich Artsybachev: Blodpletten
– Fem fortællinger. Skikkelser og skæbner fra Rusland omkring 1905.

Indhold:
 • Blodpletten
  Stationsforstander Anissimov lader sig gribe af stemningen, og deltager i angrebet på et tog med zartro soldater.
 • Pasja Tumanov
  Seminaristen Pavel Tumanov har ikke brugt studietiden på at studere, så da han går til eksamen, dumper han, hvorefter han går ud og køber en pistol for at dræbe skoleinspektøren og den lærer, der har dumpet ham.
 • Arbejderen Sjevyrjov
  Sjevyrjov ankommer til St. Petersborg og indlogerer sig på en lejekaserne. Fra sit værelse kan han følge med i naboernes liv og tragedier. Han mister efterhånden kontrollen over sig selv og bliver et offer for sit eget oprør.
 • Lægen
  En læge kaldes til den lokale politimester, der er blevet livsfarligt såret. Lægen har set, hvilke grusomheder, politimesteren har begået overfor den jødiske befolkning i byen, og kommer i et dilemma: Er han bundet af lægeløftet til at redde denne mand, for at han kan fortsætte sine grusomheder?
 • Gru
  I den lille skole bor den unge lærerinde Ninotschka. Skolehuset rummer også et lokale, der er beregnet til overnatning for forbipasserende embedsmænd, og denne nat huser det den lokale undersøgelsesdommer, læge og politikommissær, der har tilbragt det meste af natten med at drikke. De voldtager og myrder Ninotschka, og forsøger bagefter i kraft af deres embeder at hænge skolens pedel op på forbrydelsen.


Pris: 45.-
Download et uddrag af uddrag af ebogen eller læs det online (åbner i et nyt vindue).

Køb ebogen:
Find den billigst med bogpriser.dk eller bog.nu eller direkte fra vor distributør ebog.dk.

ISBN 9788779792593 – Format: epub 2 – Tilgængelig fra 31. august 2012
Tilbage til indhold