Mary Elizabeth Braddon - eBibliotek 1800

[Hjem]
Gå til indhold
Mary Elizabeth Braddon
Mary Elizabeth Braddon (4. oktober 1835 i Soho, London – 4. februar 1915 i Richmond, Surrey) var en engelsk forfatter. Hun slog igennem i 1862 med "Lady Audleys hemmelighed", og skrev frem til sin død en stor mængde romaner, først og fremmest kriminal- og kærlighedsromaner, ofte med et temmelig opfindsomt og sensationelt plot, samt en mængde noveller. Hun var gift med forlæggeren John Maxwell, men optrådte gennem hele sin karriere under sit pigenavn, ofte forkortet til "Miss Braddon".


(Det kan måske forekomme mærkeligt, at vi linker til en engelsk Wikipedia-side, når der findes en dansk. Årsagen er den simple, at den danske side er hentet i en antik udgave af Salmonsens leksikon, hvor skribenten tillader sig at vurdere miss Braddons produkter som "værdiløse". Det hører ingen steder hjemme i et leksikon, og i øvrigt er englænderne selv vistnok af en anden opfattelse!)
Mary Elizabeth Braddon
ISBN 978-87-7979-688-1

Lady Ducayne kan huske ting, som antyder, at hun må være mindst 100 år gammel. Er hun måske en vampyr, eller er der en anden forklaring? Det finder den unge Bella Rolleston ud af i denne klassiske engelske gyser, som du får her sammen med et udvalg af miss Braddons gotiske fortællinger.
60,00 kr
ISBN 978-87-7979-931-8

Da guvernanten Lucy Graham gifter sig med sir Michael Audley, tror hun sig sikret en behagelig og bekymringsfri tilværelse – indtil en hemmelighed i hendes fortid indhenter hende.
0,00 kr
Tilbage til indhold