Sophus Michaëlis

Sophus Michaëlis

Egtl. Sophus August Berthel Michaëlis

Født 14. maj 1865 i Odense – død 28. januar 1932 i København

Læs mere om Sophus Michaëlis i Wikipedia1812 - Den evige søvn

1812 - Den evige søvn

En hæsblæsende skildring af Napoleon og hans katastrofale felttog mod Moskva i 1812, fra han i maj 1812 sætter sig i spidsen for sine tropper og allierede - en hær på omkring 4-500.000 mand, den største, man på den tid havde set i Europa - til han i ..

50,00 kr. (vejl.)

Dommeren

Dommeren

I det lille kongerige Musca findes blandt de fornemste en slægt af dommere. Dens sidste aflægger er Probus, der af sin fader ventes at blive den ultimative pryd for sin stand og en stor lovreformator. Probus opdager imidlertid i en ung..

40,00 kr. (vejl.)

Dødedansen

Dødedansen

"Døden har en slet hukommelse. - Dens embede er som at ryste frugttræer dag for dag, så de rådne frugter falder ned. Hvor de falder, lader Døden dem ligge. De levende selv må kende deres døde. Døden kender dem ikke." - Seks billeder af Dødens mange ..

25,00 kr. (vejl.)

Giovanna

Giovanna

Kondottièren Leone de' Salvucci bor sammen med sin skønne datter Giovanna i den lille italienske by San Gimignano i Toscana. Han er en stolt mand, og han vogter over sin datter som en høg, at hun ikke skal komme i for nær forbindelse med de unge mænd..

25,00 kr. (vejl.)

Hellener og barbar

Hellener og barbar

" Narkissos bliver straks efter sin fødsel moderløs, og vokser op hos faderen som en navnløs yngling, indtil faderens ven, den omvandrende filosof Hermofantos kommer forbi og opfatter drengens indadskuende, drømmen..

50,00 kr. (vejl.)

Himmelskibet

Himmelskibet

Under et af 1. verdenskrigs gas-angreb rammes den italienske soldat Ercole Sabene af gassen, og hans gasmaske går i stykker. Sekunder før han dør bliver han samlet op af et rumskib, fyldt med desertører fra de jordiske krige, der er på vej til Mars. ..

40,00 kr. (vejl.)

Synd - to fortællinger

Synd - to fortællinger

Synd var Michaëlis' prosadebut, og består af to korte romaner, Astrid og Nelly. I Astrid bliver den unge Astrid Hansen ansat i Chr. Langgaards Manufaktur- og Modeforretning som ekspeditrice. Langgaard holder af at have sin ekspeditr..

50,00 kr. (vejl.)

Træbukken

Træbukken

- og andre fortællinger. Sophus Michaëlis gjorde ikke meget i den korte fortællings kunst, og Træbukken fra 1918 er den eneste samling, han udgav. De fleste af fortællingerne stammer fra årene lige før og ..

35,00 kr. (vejl.)

Vanemennesker

Vanemennesker

Den unge biblioteksassistent Titus Bøg gør sig til af sin foragt for samfundets konvenienser og de "vanemennesker", der omgiver ham. Gennem møder og dialoger med sine venner og deres veninder når han dog efterh&ar..

40,00 kr. (vejl.)

Æbelø

Æbelø

Da junker Sølver Falk en dag tilfældigt kommer til at se naboen, ridder Sten Basses smukke datter Gro nøgen på den lille ø Æbelø, pådrager han sig ridderens had, og må forsvarsløs finde sig i at blive spærret inde i fangekælderen på ridderens borg. S..

50,00 kr. (vejl.)

Viser 1 til 10 af 10 (1 Sider)