Frederick Marryat

Frederick Marryat

Frederick Marryat (også kendt som "Kaptajn Marryat") (10. juli 1792 i London – 9. august 1848 i Langham, Norfolk) var en engelsk søofficer og forfatter. Som så mange af sine senere romanfigurer afbrød han sin skolegang for at komme til søs, og meldte sig som 14-årig meldte han til den engelske flåde, tjente sig op gennem graderne fra kadet, deltog i den britisk-amerikanske krig 1812-15, Napoleonskrigene og flere ekspeditioner i Middelhavet, Ostindien og Caribien, indtil han i 1830 forlod tjenesten og helligede sig sin forfattervirksomhed.

Ud over bøgerne er Marryat kendt for at have været til stede ved Napoleon I.s død på St. Helena, som opfinder af et kodesystem til signalering med flag (The Marryat Code), som opfinder af en redningsbåd og som opdager og beskriver af en tidligere ukendt havsnegleart.De tre kuttere

De tre kuttere

De tre kuttere er en adelsmands lystbåd, en toldkrydser og et smuglerskib. (En "cutter" svarer nærmest til en dansk "jagt"). Da adelsmanden søger at hjælpe toldkrydseren med at fange smugleren, kaprer smugleren i stedet lystbåden, som han benytter ti..

15,00 kr. (vejl.)

Helvedhunden

Helvedhunden

Den sørgmuntre og til tider temmelig rå beretning om søløjtnant Cornelius Vanslyperken og hans hund Snarleyyow, deres skærmydsler med mandskabet på kutteren Jungfrau, hans kurmageri til den fede (og rige) enke Vandersloosh, hans ufrivillige, men gans..

75,00 kr. (vejl.)

Pashaen med de mange fortællinger

Pashaen med de mange fortællinger

Pashaen af Cairo keder sig, og da han beundrer kaliffen Harun al Rashid og har hørt om 1001 nats fortællinger, begiver han og hans vezir sig forklædte ud i Cairo for at finde personer, der ved en henkastet bemærkning synes at have en interessant hi..

75,00 kr. (vejl.)

Dødssejleren

Dødssejleren

Kaptajnen på det hollandske skib Den flyvende Hollænder har, efter flere gange at være slået tilbage af uvejr, svoret ved en splint af det hellige kors, at han vil runde Kap Horn, om han så skal sejle til Dommedag. Gud t..

0,00 kr. (vejl.)

Sagnet om klokkeklippen og andre fortællinger

Sagnet om klokkeklippen og andre fortællinger

"Kaptajn Marryat" er mest kendt for sine store søromaner, men ind imellem skrev han også nogle få mindre fortællinger, nogle skuespil og et par håndfulde digte. Fortællingerne er samlet her: Sagnet..

50,00 kr. (vejl.)

Sørøveren

Sørøveren

Handelsskibet Circassian forliser med mand og mus. Ombord var blandt andre enken Cecilia Templemore og hendes tvillingesønner, som bliver skilt fra hinanden under forliset. Den ene søn vokser op hos sin onkel og kommer senere ind  ..

0,00 kr. (vejl.)

Viser 1 til 6 af 6 (1 Sider)