Louisa May Alcott: Ved arnen - eBibliotek 1800

[Hjem]
Gå til indhold
Louisa May Alcott: Ved arnen - Forside
Louisa May Alcott: Ved arnen
6 fortællinger for unge piger af forfatteren til "Pigebørn" og "Polly"

Indhold:
 • Klør Konge og Hjerter Dame
  Da den nye gymnastiklærer kommer til byen, sætter han pigehjerter i brand, ikke mindst hans værts datter Dollys. Følelserne er gengældt, men Dollys broder misforstår situationen, med katastrofale følger.
 • Mrs. Podgers' tepotte
  En livslang kærlighed og en kvindes misforståede respekt for hendes afdøde mands minde er hovedingredienserne i denne Dickens'ske julehistorie
 • Kærlighed og pligtfølelse
  De to brødre Robert og Richard Stirling går med i borgerkrigen på Nordstaternes side - mod Roberts kæreste Rosas vilje og med deres moders velsignelse. Begge såres ved Gettysburg, den ene menes død. Men aviserne melder kun om "R. Stirling".
 • Min kontrabande
 • En "kontrabande" var en flygtet negerslave, som af de amerikanske nordstater regnedes for lovligt krigsbytte. Kontrabanden i denne historie er plejer på et nordstats-militærhospital, hvor der en dag bringes en såret sydstats-kaptajn ind - hans tidligere herre.
 • Den blå og den grå
  En nordstats- og en sydstats-soldat deler aflukke på lazarettet. Nordstatsmanden er ved at dø af sårfeber, men selv foran Dødens åsyn har sydstatsmanden svært ved at glemme hadet.
 • En time
  Da den forhadte gamle plantageejer dør, gør slaverne oprør. Hvad de ikke ved, er at hans søn er af en anden støbning og vil give dem fri, når han overtager styringen. Husslaven Milly får nys om sagen, men er det muligt for hende at frelse den hvide familie fra oprørernes vilde had, før det er for sent?

Pris: 45.-
Download et uddrag af uddrag af ebogen eller læs det online (åbner i et nyt vindue).

Køb ebogen:
Find den billigst med bogpriser.dk eller bog.nu eller direkte fra vor distributør ebog.dk.

ISBN  978-87-7979-494-8– Format: epub 2 – Tilgængelig fra 26. september 2016.
Tilbage til indhold