Louisa May Alcott: Lettys landstryger og andre fortællinger - eBibliotek 1800

[Hjem]
Gå til indhold
Louisa May Alcott: Lettys landstryger og andre fortællinger - Forside
Louisa May Alcott: Lettys landstryger
8 kortere fortællinger af forfatteren til "Pigebørn".

 • Lettys landstryger:
  Lettys tilfældige møde med en landstryger bliver bestemmende for både hans og hendes fremtid.
 • Annas indfald:
  Anna er træt af alle de mænd, der holder døre og siger hende komplimenter - hun vil hellere behandles som en ligemand af fyrene. En gammel barndomsven kommer tilbage fra en længere udlandsrejse, og gør netop det. Men muligvis med en bagtanke …
 • Overspændte ideer:
  En lille gruppe mennesker danner et nyt samfund, hvor de vil leve af frugt og kildevand og med så få bekvemmeligheder som muligt. (Historien er en satirisk fremstilling af forfatterens forældres fejlslagne deltagelse i et transcendentalisk eksperiment i 1840'erne)
 • En sommerdags roman:
  Rosa, hendes onkel og en veninde er ude at gå en lang tur. Undervejs møder de forskellige mennesker, der hver for sig har deres egen historie, og tilsammen løser de et problem, den unge pige har kæmpet med.
 • Mit rokoko-ur:
  En ung pige på dannelsesrejse i Europa har sat sig for at købe en helt speciel souvenir - et antikt ur. Hun får også fat i det, hun ønsker, men tilsyneladende er det en "mandagsmodel", som ikke giver hende andet end ærgrelser i flere år.
 • Ved floden:
  En dreng og en fire-fem år yngre pige er forældreløse plejebørn hos en farmer og hans kone. Som de vokser op, viser drengen sig at være en digterisk drømmer, der gerne ville leve af sine digte og romaner. Men hans praktisk indstillede omgivelser stiller andre krav.
 • Uafhængighed:
  I hundredåret for den amerikanske uafhængighedserklæring møder to unge, men fattige mennesker - John og Dolly - kærligheden. Men Dollys tanter ser hende hellere gift med en gammel, gigtplaget nar med penge, så hvordan skal de få hinanden?
 • Sølvkanderne:
  Tre unge piger er bekymrede over deres kæresters alkoholforbrug, og danner en slags afholdsforening. Deres "mærke" er en lille sølvørenring af form som en kande.

Pris: 52,50
Download et uddrag af uddrag af ebogen eller læs det online (åbner i et nyt vindue).

Køb ebogen:
Find den billigst med bogpriser.dk eller bog.nu eller direkte fra vor distributør ebog.dk.

ISBN 978-87-7979-562-4 – Format: epub 3 – Tilgængelig fra 19. december 2017.
Tilbage til indhold