Selma Lagerlöf

Selma Lagerlöf

Egtl. Selma Ottilia Lovisa Lagerlöf.

Født 20. november 1858 på Mårbacka herregård i Värmland - død 16. marts 1940 sst.

Søn af godsejer, løjtnant Erik Gustaf Lagerlöf og Louise, født Wallroth.
 En herregårdshistorie

En herregårdshistorie

Da den unge student Gunnar Hede opdager, at hans fædrenehjem, en gammel herregård, er ved at gå fallit, opgiver han sit studium og går på landevejen som kræmmer for at tjene til at redde den. Men da en flok geder, han har købt, alle som en dør i e..

25,00 kr. (vejl.)

Kristuslegender

Kristuslegender

11 fortællinger med inspiration fra Bibelen og Kristi liv, der nok så meget handler om mennesket og betydningen af ydmyghed og medmenneskelighed. Fortællingerne, der er fortalt som små eventyr, har den kristne tro som udgangspunkt - Selma Lagerlöf ..

15,00 kr. (vejl.)

Anna Svärd

Anna Svärd

3. del af Lövenskjolds ring I tredje bind af Lövenskjold-trilogien fortsættes historien fra "Charlotte Lövenskjold". Karl-Artur er gået fuldstændig over gevind og gifter sig med dalkullan Anna Svärd ..

40,00 kr. (vejl.)

Charlotte Lövenskjold

Charlotte Lövenskjold

2. del af Lövenskjolds ring. Andet bind af Lövenskjold-trilogien foregår et par generationer efter general Lövenskjolds død. Centre i handlingen er den livsglade, stolte og ærlige Charlotte og den neurotiske og fa..

40,00 kr. (vejl.)

General Lövenskjolds ring

General Lövenskjolds ring

1. del af Lövenskjolds ring. General Lövenskjold har en kostbar ring, som han har fået af Karl XII som belønning for sine krigsbedrifter. Da generalen dør, begraves han med ringen. Men der er mange, der mener, det er ..

20,00 kr. (vejl.)

Viser 1 til 5 af 5 (1 Sider)