Jack London

Jack London

Egtl. John Griffith Chaney.

Født 12. januar 1876 i San Francisco - død 22. november 1916, Glenn Ellen, Califonien.

Søn af Florence Wellmann og - muligvis - en journalist og sagfører mm. ved navn William Chaney. Moderen giftede sig senere i 1876 med en veteran fra den amerikanske borgerkrig, John London, som gav Jack sit efternavn.
 Frostens børn

Frostens børn

En samling af fortællinger fra det nordlige Alaska, hvor indianerstammerne lever deres liv ud fra de gamle traditioner, på kanten af mødet med den hvide mands såkaldte civilisation. Samlingen indeholder: I Nordens Sk..

45,00 kr. (vejl.)

Før Adam

Før Adam

Før Jean Auels "Jordens Børn"-serie, før Conan Doyles "Den Forsvundne Verden", skrev Jack London i 1906 denne lille roman om en mand, der fra sin tidlige barndom har drømt en anden tilværelse, en ..

22,50 kr. (vejl.)

Når naturen kalder

Når naturen kalder

Hunden Buck, en blanding af en St. Bernhard og en collie, lever et rart hundeliv hos en dommer i den lune Santa Clara Valley i Californien, indtil han en dag bliver bortført og fragtet til Alaska, hvor han bliver solgt til slædehund. Buc..

22,50 kr. (vejl.)

Sandwich-øerne

Sandwich-øerne

6 historier fra Hawaii omkring år 1900. På overfladen et lykkesamfund, hvor gyldenbrune mænd og kvinder tumlede sig i bølgerne om dagen og dansede hula på lanaien om natten. Bag idyllen lurede missionærernes borne..

22,50 kr. (vejl.)

Sydhavet

Sydhavet

Fortællinger fra det sydlige Stillehav, nærmere betegnet Fiji og omegn, hvor man kommer blandt perlefiskere, handelsmænd og menneskeædere omkring år 1900. Samlingen indeholder:   Mapuhis hus Hvaltanden ..

45,00 kr. (vejl.)

Ulvehunden

Ulvehunden

Hvidtand - trekvart ulv, kvart hund, bliver som ung hvalp fanget af indianeren Grå Bæver. Han kan ikke tilpasse sig lejrlivet med de andre hunde, der opfatter ham som ulv, og vokser op til en vild og utæmmet ener. Da han er fem &ari..

45,00 kr. (vejl.)

Fortællinger fra Klondyke

Fortællinger fra Klondyke

I 1897 drog Jack London til Klondyke, dels på grund af en depression efter at have læst om sin mors selvmord og blevet afvist af sin formentlige biologiske far, dels i et desperat forsøg på at rette op på sin øko..

45,00 kr. (vejl.)

Fra Sydhav til Ishav

Fra Sydhav til Ishav

Fortællingen "Havets barn" var den sidste, Jack London fuldendte før sin død i 1916. Den får du her sammen med 6 andre mindre kendte tekster fra hans hånd; de fleste humoristiske øjebliksbilleder fra h..

30,00 kr. (vejl.)

Viser 1 til 8 af 8 (1 Sider)