Jules Verne: 800 mil ad Amazonfloden - eBibliotek 1800

[Hjem]
Gå til indhold
Jules Verne: 800 mil ad Amazonfloden - Forside
Jules Verne: 800 mil ad Amazonfloden
Joam Garral lever med sin familie på en façenda - en art gods - ved Amazonfloden i den peruvianske jungle. Da datteren Minha skal giftes, indvilliger han i at drage til Belem i Brasilien, for at brylluppet kan finde sted sammen med brudgommens moder. Rejsen skal foregå på en gigantisk flåde, en jangada, der samtidig er en tømmertransport.

Joam Garral har aldrig tidligere villet tage over grænsen til Brasilien, da han - hvilket han har holdt skjult for familien - dér er efterlyst for mord og diamanttyveri, forbrydelser han aldrig har begået, men som han er dødsdømt for 23 år tidligere. Hans andet formål med rejsen at søge sit navn renset ved hjælp af en dommer i Belem.

Da dommeren imidlertid dør, inden Garral når frem, er det eneste bevis for hans uskyld et krypteret dokument, der er i hænderne på en skurk ved navn Torres. Torres vil sælge Garral dokumentet, men hans pris er for høj – alt for høj – og da han bliver dræbt, begynder et febrilsk kapløb for at løse dokumentets gåde, inden dødsdommen over Garral bliver eksekveret.

Pris: 60.–
Download et uddrag af uddrag af ebogen eller læs det online (åbner i et nyt vindue).

Køb ebogen:
Find den billigst med bogpriser.dk eller bog.nu eller direkte fra vor distributør ebog.dk.

ISBN 978-87-7979-453-5 – Format: epub 2 – Tilgængelig fra 22. februar 2016.
Tilbage til indhold