Ivan Turgenjev

Ivan Turgenjev

Egtl. Ivan Sergejevitj Turgenjev

Født 9. november 1818 i Orjol (Rusland) - død 3. september 1883 i Bougival (Frankrig)
(begge datoer efter nudansk/gregoriansk tidsregning).
 Forårsbølger

Forårsbølger

Den unge Dimitri Sanin er på vej hjem efter en tur til Italien. I Frankfurt møder han den smukke Gemma Roselli, som han forelsker sig dybt i. Overbevist om, at intet kan eller må stå i vejen for deres evige kærlighed, begynder han at lægge planer f..

50,00 kr. (vejl.)

Senilia - Digte i prosa

Senilia - Digte i prosa

I sine sidste år skrev Turgenjev en lang række små fortællinger, filosofiske betragtninger, bitre udfald, stemningsbilleder - hvad man vil kalde dem. 52 af dem udgav han i denne samling. ..

25,00 kr. (vejl.)

Assja

Assja

Da fortælleren er på en rejse i Europa - en slags flugt efter et forlist forhold til en ung enke – møder han to andre russere: en ung aristokrat, Gagin, og hans søster, som har bosat sig i en lille by et sted ved Rhine..

22,50 kr. (vejl.)

Den første kærlighed

Den første kærlighed

Den sekstenårige Vladimir Petrovitch tilbringer en sommer på landet med sin familie. Her møder han den noget ældre, men smukke, kokette og omsværmede Sinaïde Alexandrovna Sassékin, som bor sammen med sin mod..

30,00 kr. (vejl.)

Et overflødigt menneskes dagbog

Et overflødigt menneskes dagbog

Da den tredive-årige Tchulkaturin ligger og venter på døden, begynder han at skrive dagbog for at fordrive tiden, og for at finde ud af, hvad slags menneske, han har været. Han ender ved ordet "overflødigt", ..

30,00 kr. (vejl.)

Viser 1 til 5 af 5 (1 Sider)