Henry James

Henry James

Født 15. april 1843 i New York - død 28. februar 1916 i Chelsea, London.

 Amerikaneren

Amerikaneren

Christopher Newman, en rig amerikansk opkomling, er på rejse i Europa. I Paris præsenteres han for den smukke enke Claire de Cintré, en datter af den gamle aristokratiske familie de Bellegarde, og for Valentin, hendes charmerende broder. Hans øns..

50,00 kr. (vejl.)

Eugene Pickering

Eugene Pickering

Eugene Pickering er naiv en ung mand, der af sin dominerende fader er blevet opdraget i en beskyttet drivhusatmosfære, hvor alt er tilrettelagt for ham, så meget, at faderen endog har arrangeret hans ægteskab med en ung pige, der ef..

22,50 kr. (vejl.)

Fremtidens Madonna. Fem fortællinger

Fremtidens Madonna. Fem fortællinger

Fem fortællinger Indhold Fremtidens Madonna: En amerikansk turist møder en landsmand, der har bosat sig i Firenze. Han kalder sig maler, men hans ry beror i det store og hele på et billede, som han har malet på i &..

60,00 kr. (vejl.)

Hvad Maisie vidste

Hvad Maisie vidste

Da Maisie er omkring fem år gammel, bliver hendes forældre, Ida og Beale Farange, skilt. Af dommen fremgår, at den lille pige skal være et halvt år ad gangen hos hver af sine forældre. Det er de umoralske og selvce..

60,00 kr. (vejl.)

Skruen strammes

Skruen strammes

En præstedatter får i sin første stilling som guvernante ansvaret for to børn, Flora og Miles, som opholder sig på herregården "Bly" sammen med en ældre husholderske, madam Grose. Flora og Miles e..

30,00 kr. (vejl.)

Viser 1 til 5 af 5 (1 Sider)