Howard Pyle: Paradisrosen - eBibliotek 1800

[Hjem]
Gå til indhold
Howard Pyle: Paradisrosen - Forside
Howard Pyle: Paradisrosen
Paradisrosen er en rubin af størrelse som et dueæg, som er betaling for visse ydelser, englænderne har ydet en lokal konge på øen Juanna ved Madagascar, og som kaptajn John Mackra får til opgave at bringe hjem. Ved udsejlingen fra øen ligger imidlertid sørøveren kaptajn England og lurer …

Sådan er begyndelsen til kaptajn Mackras eventyr. Juvelen Paradisets Rose har næppe nogensinde eksisteret, men i øvrigt er bogen baseret på virkelige hændelser, og såvel skibet Cassandra som John Mackra (i virkeligheden hed han James Macrae) og sørøveren Edward England har levet, og var hovedpersoner i meget lignende begivenheder i efteråret 1720 ved Madagascar.

Howard Pyle er mest kendt her til lands for hans fortællinger om Robin Hood, der udkommet i utallige danske udgaver siden 1892. Han var også en berømt maler og tegner, og illustrerede selv de fleste af sine bøger med motiver fra riddertiden og ikke mindst det farverige liv blandt 16-1700-tallets sørøvere, som interesserede ham meget. Han har således også illustreret denne lille roman med otte billeder, som er medtaget i nærværende udgave.

Pris: 45.–
Download et uddrag af uddrag af ebogen eller læs det online (åbner i et nyt vindue).

Køb ebogen:
Find den billigst med bogpriser.dk eller bog.nu eller direkte fra vor distributør ebog.dk.

ISBN 978-87-7979-671-3 – Format: epub 3 – Tilgængelig fra 8. februar 2020.
Tilbage til indhold