Herman Bang: Excentriske fortællinger - eBibliotek 1800

[Hjem]
Gå til indhold
Herman Bang: Excentriske fortællinger - forside
Herman Bang: Excentriske fortællinger
Indhold:
 • Franz Pander
  Den unge tjener Franz ansættes ved et stort hotel, hvor han betages af overklassens unge døtre og den luksus, der udfoldes.
 • Fratelli Bedini
  Drengen Klaus sælges til en omrejsende artist-trup, og oplæres til akrobat. Han er ærgerrig, og da den gamle Bedini dør, uddanner han sig til jockey. Den forførende Miss Alida ødelægger ham, og da uheldet en dag er ude, falder han af og ødelægger det højre ben ...
 • Charlot Dupont
  Vidunderbarnet Charlot Dupont rejser verden rundt med sin fader og en impresario og 3 numre på repertoiret. Turneen var i årevis, og efterhånden bliver Charlot både femten og tyve år, selv om hans to managere stadig markedsfører ham som barnestjerne.
 • Les Quatre Diables
  Brødrene Adolphe og Franz og søstrene Louise og Aimée arbejder sammen i fatter Cecchis artist-trup. Da den gamle dør, forsøger de at fortsætte som trup, men går fallit. Franz mener, at vejen frem er "arbejde i luften", altså trapez-akrobatik højt til vejrs, og de bliver til "Les Quatre Diables". Men da Aimée, der er hemmeligt forelsket i Franz, opdager at dyrker en anden kvinde, vil hun tage en frygtelig hævn.

Pris: 22,50
Download et uddrag af uddrag af ebogen eller læs det online (åbner i et nyt vindue).

Køb ebogen:
Find den billigst med bogpriser.dk eller bog.nu eller direkte fra vor distributør ebog.dk.

ISBN 978-87-7979-218-0 – Format: epub 2 – Tilgængelig fra 27. juni 2011.
Tilbage til indhold