Wilhelm Hauff

Wilhelm Hauff

Født 29. november 1802 i Stuttgart - død 18. november 1827 i StuttgartKaravanen

Karavanen

Eventyr bd. 1 En karavane er på vej gennem ørkenen, og for at fordrive tiden, når de holder rast, fortæller de fem købmænd, der ejer lasten, hinanden eventyr: Historien om kalif Stork Kaliffen Chasid i..

45,00 kr. (vejl.)

Lichtenstein

Lichtenstein

Historisk roman, der foregår i det sydlige Tyskland i begyndelsen af 1500-tallet. Hertug Ulrik af Württemberg har gjort sig upopulær hos nabostaterne, der slutter sig sammen i det såkaldte Schwabiske Forbund for at få ham..

55,00 kr. (vejl.)

Sheiken i Alessandria og hans slaver

Sheiken i Alessandria og hans slaver

Eventyr bd. 2 Sheiken i Alessandria har mistet sin søn, som for mange år siden er blevet bortført. I håbet om at han kan gøre sig Allah velbehagelig, så at han kan håbe at få sin søn igen, ..

45,00 kr. (vejl.)

Tiggersken fra Pont des Arts

Tiggersken fra Pont des Arts

På en kunstsamling i Stuttgart kommer den unge Edouard Fröben hver dag for at se på ét bestemt billede - og kun det - et portræt af en ung dame i "halvt tysk, halvt spansk dragt, med et venligt, blomstrende ansigt m..

37,50 kr. (vejl.)

Værtshuset i Spessart

Værtshuset i Spessart

Eventyr bd. 3 En flok rejsende tvinges til at overnatte i en berygtet kro i skoven i Spessart-bjergene. De tør ikke lægge sig til at sove, og samles derfor i ét værelse, hvor de for at holde sig vågne fortælle..

45,00 kr. (vejl.)

Viser 1 til 5 af 5 (1 Sider)