Henry Rider Haggard

Henry Rider Haggard

Født 22. juni 1856 i Bradenham, Norfolk (England) - død 14. Maj 1925 i London.

Læs mere om Henry Rider Haggard på engelsk Wikipedia.

Læs meget mere om Rider Haggard i Skandinavien.Dronningens ring

Dronningens ring

Den noget tilbageholdende ungkarl J. E. Smith forelsker sig i en statuette af en for længst afdød ægyptisk dronning, i en sådan grad, at han lærer sig at læse hieroglyffer og selv finansierer nogle mindre udgravninger i håb om at finde sit hjertes dr..

15,00 kr. (vejl.)

Montezumas datter

Montezumas datter

Den unge englænder Thomas Wingfield er af blandet herkomst - faderen er englænder, moderen spansk. Da moderen myrdes på bestialsk vis af en tidligere elsker, spanieren Juan de Garcia, sværger han at hævne moderen eller dø i forsøget, selv om det bety..

85,00 kr. (vejl.)

Elissa, eller Zimbabwes undergang

Elissa, eller Zimbabwes undergang

Hvem der har bygget den mærkelige by, hvis ruiner er kendt under navnet Great Zimbabwe, er endnu i dag ikke fuldt klarlagt. I slutningen af 1800-tallet var en populær, omend ikke voldsomt velfunderet teori, at den var bygget for tre tusin..

45,00 kr. (vejl.)

Sort Hjerte og Hvidt Hjerte

Sort Hjerte og Hvidt Hjerte

Umiddelbart op til krigen mellem England og Zululand i 1879 befinder englænderen Philip Hadden - en mand med et vindende væsen, en god opdragelse og en tvivlsom fortid og moral - sig i Zululand på flugt fra de engelske myndigheder. ..

30,00 kr. (vejl.)

Verdens hjerte

Verdens hjerte

Ifølge en legende skulle indianeren Ignatio, en efterkommer af de sidste mexicanske kejsere, blive i stand til at genoprejse det gamle indianerimperium, hvis han finder den anden halvdel af en sagnomspunden ædelsten, som han har i sin besiddelse. Han..

85,00 kr. (vejl.)

Viser 1 til 5 af 5 (1 Sider)