• Tre fortællinger: Sandmanden - Artushoffet - Sylvesternatten
 • Sandmanden
  Den unge student Nathanael kan ikke glemme visse tildragelser i barndommen, bl.a. faderens pludselige død ved et besøg af den mystiske "Sandmand" - en skrækfigur skabt af en barnepiges historie - advokaten Coppelius. Da Nathanael senere forelsker sig hovedkulds i den yndige, men noget stive og tavse Olympia Spalanzani, dukker barometersælgeren Coppola op - er han endnu en inkarnation af "Sandmanden"? Og hvad er Olympia egentlig for et væsen?
 • Artushoffet
  kaldes børssalen i Danzig, der er udstyret med sære og fantastiske malerier og udskæringer. Den drømmeriske købmandselev Traugott er især fascineret af to af figurerne - en borgmester fra forne tider og hans page. Men en dag står de to figurer lyslevende for ham i selve Artussalen. - Denne både sprogligt og indholdsmæssigt ganske humoristiske fortælling foreligger i denne udgave for første gang i komplet oversættelse på dansk.
 • Sylvesternatten
  - eller Nytårsnat - går en mand uden mål og med i Berlins nattemørke gader. Han falder ind til et selskab, hvor han møder sin tabte elskede, Julie, der måske er i ledtog med Djævelen og stjæler sine elskeres sjæle til ham. Senere møder han på en knejpe Peter Schlemihl, manden uden skygge, og manden uden spejlbillede, kaldet general Suvarov, men i virkeligheden en vis Erasmus Spikher, der forføres af den skønne Giulietta (=Julie) til at sælge sit spejlbillede til den Onde. Erasmus' historie danner afslutningen på "Sylvesternatten".
Frøken Scudéri

Frøken Scudéri

15,00 kr. (vejl.)

Stamhuset

Stamhuset

25,00 kr. (vejl.)

Nøddeknækkeren

Nøddeknækkeren

15,00 kr. (vejl.)

Den uhyggelige gæst

Den uhyggelige gæst

15,00 kr. (vejl.)

Tingenes sammenhæng

Tingenes sammenhæng

15,00 kr. (vejl.)

Det fremmede barn

Det fremmede barn

22,50 kr. (vejl.)

E. T. A. Hoffmann:
Tre fortællinger: Sandmanden - Artushoffet - Sylvesternatten

 • ISBN 978-87-7979-094-0
 • 50,00 kr. (vejl.)


 • - Find den billigst med bogpriser.dk eller bog.nu


  Du kan også købe den direkte fra vor distributør ebog.dk.

Tags: E. T. A. Hoffmann