Bret Harte

Bret Harte

egtl. Francis Brett Harte (født 25. august 1836 i Albany, New York – død 5. maj 1902 i Camberley, England) var en amerikansk forfatter og digter, som især huskes for sin store produktion af noveller og korte romaner med motiver fra Californien i årene omkring den store guldfeber. Hans historier rummer ofte skæve personer og sære skæbner, som er beskrevet med et vid, der vel er lidt mere stilfærdigt end vennen og kompagnonens (og senere fjende) Mark Twains, men ikke af den grund mindre bidsk.

Læs mere om Bret Harte på WikipediaMaruja

Maruja

Maruja er en halvt spansk, halvt amerikansk pige, som bor sammen med sin moder og nogle yngre søstre på familiens ranch et sted i Californien - et Californien, der for ikke så længe siden var mexicansk og en gammel spansk kol..

45,00 kr. (vejl.)

Thankful Blossom

Thankful Blossom

En fortælling fra New Jersey 1779 I vinteren 1779 er det, der senere blev til USA i fuld gang med at smide den engelske kolonimagt på porten. En af frihedshærens store førere, George Washington, ligger i vinterlejr i Morri..

30,00 kr. (vejl.)

Tre kompagnoner

Tre kompagnoner

eller Det store kup på Heavy Tree Hill. De tre kompagnoner George Barker, James Stacy og Philip Demorest har haft held med guldgraveriet på Heavy Tree Hill, har solgt udbyttet og deres lod, og skal nu til at skilles. Aftenen før..

45,00 kr. (vejl.)

Viser 1 til 3 af 3 (1 Sider)