Anthony Hope

Anthony Hope

Anthony Hope Hawkins (9. februar 1863 i Hackney (dengang en forstad til London) - 8. juli 1933 i Walton-on-the-Hill, Surrey) var en engelsk forfatter af romaner og skuespil. Han huskes i dag mest for de genredefinerende "kappe-og-kårde"-eventyrromaner Fangen på Zenda og Rupert af Hentzau. Han uddannede sig oprindelig til advokat og fik autorisation som sådan i 1887, men valgte efter succes'en med Fangen på Zenda i 1894 karrieren som fuldtids forfatter. Han blev slået til ridder i 1918 for sit arbejde som forfatter af propagandaskrifter for det engelske Informationsministerium under 1. verdenskrig.Fangen på Zenda

Fangen på Zenda

En beretning om tre måneder af en engelsk gentlemans liv Englænderen Rudolf Rassendyll foretager en rejse til det landet Ruritanien, hvor han på grund af sin lighed med den kommende kong Rudolf V kommer til at spille en mere akti..

0,00 kr. (vejl.)

Hertugindens halsbånd

Hertugindens halsbånd

Da den unge englænder Gilbert Aycon sammen med en ven besøger en hertuginde et sted i nærheden af Mont Saint-Michel i Normandiet, befinder han sig i løbet af kort tid midt i en indviklet situation, hvori indgår to smuk..

45,00 kr. (vejl.)

Phroso

Phroso

Den unge lord Wheatley arver en del penge, og da han længe har haft lyst til at anskaffe sig et sted, hvor han kan trække sig tilbage fra verdens vrimmel, investerer han i en lille tyrkisk ø i det græske øhav, Neopalia..

0,00 kr. (vejl.)

Prinsesse Osras hjerte

Prinsesse Osras hjerte

En samling på ni kortere fortællinger fra det fra Fangen på Zenda kendte land Ruritanien, der udspiller sig omkring halvandet hundrede år før denne, i første halvdel af 1700-tallet. Hovedpersonen i alle ni his..

0,00 kr. (vejl.)

Rupert af Hentzau

Rupert af Hentzau

Af Fritz von Tarlenheims erindringer. Der er gået nogle år efter begivenhederne i "Fangen på Zenda", og alt ånder fred i det lille centraleuropæiske kongerige Ruritanien. Den retmæssige konge sidder..

0,00 kr. (vejl.)

Viser 1 til 5 af 5 (1 Sider)