• Den usynlige mand

En kold vinterdag ankommer en mystisk mand, indviklet i bandager, med mørke briller og pakket ind i overtøj, som han beholder på indendøre, til kroen Coach and Horses i landsbyen Iping i Sussex. Hans bagage består af tre notesbøger og en mængde flasker med kemikalier. Han tager et værelse på kroen, lukker sig inde og begynder at arbejde - ingen ved med hvad.

Iping er en lille by, hvor der ikke sker alverdens, og da der nogen tid efter mandens ankomst bliver begået nogle tyverier, og nogle af landsbyens beboere opdager, at der ikke er noget bag ved brillerne og bandagerne, begynder sladderen at gå.

Manden er en ung forsker ved navn Griffin, der har fundet en metode til at gøre levende væv gennemsigtigt - og prøvet det på sig selv. Men usynligheden giver ham ikke den overlegenhed i forhold til resten af verden som han regner med, skønt han brutalt og uden hensyn til "almindelige menneskers" liv og ejendom forsøger at udnytte den til sin fordel. For sent finder Griffin ud af, at det ikke er muligt at blive synlig igen; han drives ud i fuldkommen sindssyge, og vil styre hele verden ved et rædselsvælde, som skal indledes med en række mord på tilfældige beboere i en sydengelsk havneby.

Indflettet i historien om "den usynlige mand" giver Wells en række humoristiske og satiriske billeder af den jævne engelske landbefolkning omkring år 1900, som bestemt ikke udgør den mindste del af nydelsen af denne klassiker i horror/science-fiction-genren.

Gudernes føde

Gudernes føde

52,50 kr. (vejl.)

Klodernes kamp

Klodernes kamp

45,00 kr. (vejl.)

Doktor Moreaus ø

Doktor Moreaus ø

45,00 kr. (vejl.)

Tidsmaskinen

Tidsmaskinen

45,00 kr. (vejl.)

De første mænd på månen

De første mænd på månen

52,50 kr. (vejl.)

H. G. Wells:
Den usynlige mand

  • ISBN 978-87-7979-513-6
  • 52,50 kr. (vejl.)


  • - Find den billigst med bogpriser.dk eller bog.nu


    Du kan også købe den direkte fra vor distributør ebog.dk.

Tags: H. G. Wells