Guy de Maupassant: Fru Telliers pensionat og andre fortællinger - eBibliotek 1800

[Hjem]
Gå til indhold
Guy de Maupassant: Fru Telliers pensionat og andre fortællinger - Forside
Guy de Maupassant: Fru Telliers pensionat og andre fortællinger
Fortællinger 3

 • Fru Telliers pensionat
  Fru Telliers lille dueslag er velbesøgt af byens mandlige borgermænd, og da de en dag finder det lukket, er det lidt af et chok for dem. Hvor er pigerne henne? - De er i samlet trop draget afsted for at overvære fruens broderdatters første altergang.
 • Simons fa'r
  Simons moder er ugift, og den første dag i skolen bliver han gjort nar ad, i den grad, så han tænker på at drukne sig i den nærliggende flod. Men landsbysmeden Rémy standser ham, og de indgår en aftale om, at Simon kan udgive Rémy som sin fader for at standse drillerierne.
 • Ved forårstid
  Fortælleren smiler til en smuk pige en forårsdag på en båd på Seinen. En medpassager ser det, og fortæller, hvordan han selv kom gruelig galt afsted ved at smile til en smuk pige en forårsdag.
 • En landtur
  Hr. Dufour med familie tager en tur på landet, hvor de møder to kønne, unge rosportsmænd. Roerne tilbyder fru Dufour og datteren Henriette en rotur, mens hr. Dufour får sig en lur …
 • Familieliv
  Hr. Caravan lever et stille og ensformigt liv som ansat ved et ministerielt kontor; hans hjemmeliv er lige så almindeligt: et to-etages hus, hvor han bor med kone, datter og søn, og med den gamle, affældige - og voldsomt gerrige - moder på førstesalen. Da moderen en dag dør, står man overfor det problem at få skaffet sig så meget af hendes jordiske gods i hænde, før Caravans søster indfinder sig.
 • En bondepiges historie
  Rose er malkepige på Vallins gård, hvor hun møder daglejeren Jacques. Deres forhold får følger - Jacques forsvinder, og Rose sætter barnet i pleje uden at fortælle nogen om det. Da hun i øvrigt er en dygtig og geskæftig pige, tilbyder Vallin hende senere ægteskab, men der er et problem: De får ingen børn, men Vallin ønsker sig så frygteligt meget en arving.
 • På vandet
  En gammel fisker fortæller om, hvordan han engang på vej hjem i sin båd ved nattetide blev holdt tilbage af tåge og … spøgelser?
 • Gravkvinderne
  Fem gamle venner mødes over en middag, og en af dem fortæller et sært eventyr, han har haft med en kvinde, han mødte på en kirkegård.
 • Pauls kæreste
  Paul tager sin elskerinde Madeleine med på en tur på Seinen. Undervejs møder de et selskab af lesbiske kvinder, og det viser sig, at Madeleine kender en af dem ganske godt.

Pris: 52.50
Download et uddrag af uddrag af ebogen eller læs det online (åbner i et nyt vindue).

Køb ebogen:
Find den billigst med bogpriser.dk eller bog.nu eller direkte fra vor distributør ebog.dk.

ISBN 978-87-7979-566-2 – Format: epub 3 – Tilgængelig fra 2. januar 2018.
Tilbage til indhold