Torry Gredsted

Torry Gredsted

Egtl. Thorvald Gredsted.

Født 24. september 1885 i Odense - død 1. november 1945 på Esbjerg sygehus

Læs mere om Torry Gredsted på Wikipedia og i Den store Danske
Drenge under våben

Drenge under våben

Fortælling fra Abessinien. Da Giuseppe Martini - dansk født, men opvokset som adoptivbarn i den italienske koloni i Addis Abeba - hører om det italienske angreb på Abessinien, væmmes han ved sin plejefamilie og dere..

25,00 kr. (vejl.)

Eventyrblod

Eventyrblod

Jørgen og hans fader er tilflyttere, og da Jørgen starter på Harridslevholms Gymnasium, er drengene fra de øverste klasser naturligvis straks på nakken af ham. Men Jørgen vender snart situationen, og bliver en ..

25,00 kr. (vejl.)

Hokota + Præriens søn

Hokota + Præriens søn

Samlet udgave. I de to historiske indianerfortællinger "Hokota" og "Præriens søn" følger man indianeren Hokota og hans hvide plejebroder "Smilende Øje" fra 1840 til 1870. Det var i den..

40,00 kr. (vejl.)

Jean Piaggi

Jean Piaggi

Fortælling fra Korsika. Da forholdene som "kommunens barn" bliver den forældreløse Jean Piaggi for meget, stikker han af og kommer i forbindelse med et par banditter, den gamle Bonelli og en tidligere advokat, Pascal d..

25,00 kr. (vejl.)

Klosterjægeren

Klosterjægeren

Fortælling fra Højalperne. En nat i det 13. århundrede bliver borgen Falkebjerget i Berchtesgaden i Østrig overfaldet og erobret af ridder Pabo von Silbereck, en falleret røverridder, og hans kampfælle og &qu..

25,00 kr. (vejl.)

Paw + Paw i urskoven

Paw + Paw i urskoven

En dansk indianerdrengs eventyr. Paw bliver født i Surinams jungle som søn af en hvid - dansk - sømand, og en urskovsindianer. Mens han er ganske lille, bliver den lille familie angrebet af en anden indianerstamme, og Paws mod..

40,00 kr. (vejl.)

Viser 1 til 6 af 6 (1 Sider)