Maksim Gorkij

Maksim Gorkij

Egtl. Alekseja Maksimovitja Pesjkova (Алексе́я Макси́мовича Пешко́ва)

Født 28. marts 1868 i Nisjnij Novgorod (Det Russiske Kejserrige) - død 18. juni 1936 i Moskva (Sovjetunionen)

Læs mere om Maksim Gorkij på Wikipedia (OBS: de engelske, tyske og russiske Wikipedia-sider giver mere omfattende oplysninger)Foma Gordéjev

Foma Gordéjev

Foma er som søn af en russisk købmand allerede fra sin tidlige ungdom opdraget til at skulle overtage faderens driftige virksomhed med handel og transport på Volga. Og Foma er da også en energisk, idérig og foretagsom..

60,00 kr. (vejl.)

Fra stepperne

Fra stepperne

6 kortere fortællinger af den unge Maksim Gorkij: Makar Tschudra – Kain og Artem – Promtov – Emeljan Piljai – Mo'r Isergil – Min følgesvend. Forfatteren tilbragte en del af sin ungdom med at vandre ru..

45,00 kr. (vejl.)

Mørke billeder

Mørke billeder

Af de seks fortællinger i "Mørke bileder" hører de to af dem til Gorkijs bedste og mest berømte. I den første af dem, "Ægteparret Orlov", møder vi det ludfattige skomagerægtepar..

45,00 kr. (vejl.)

Tchelkasch

Tchelkasch

Grischka Tchelkasch er en tyv og vagabond, der driver rundt i Odessas havneområde, mens han planlægger et tyveri fra et silkelager. For at kunne udføre det har han brug for en medhjælper, og støder ind i Gavrilo, en un..

20,00 kr. (vejl.)

Varenka Olessov

Varenka Olessov

- 7 fortællinger I titelfortællingen - som også er bogens længste - møder vi en kommende universitetsprofessor, Ippolit Sergejevitch, en mand med ret ordinære og gennemsnitlig holdninger. Da han hos sin s&oslas..

45,00 kr. (vejl.)

Viser 1 til 5 af 5 (1 Sider)