Elizabeth Cleghorn Gaskell

Elizabeth Cleghorn Gaskell

født Stevenson 29. september 1810 - død 12. november 1865

(som så mange andre af tidens kvindelige forfattere brugte hun ofte mandens efternavn som forfatternavn - Mrs. Gaskell)

Læs mere om Elizabeth Gaskell på Wikipedia og The Gaskell Society (engelsk).Et hus til leje

Et hus til leje

Da Sophonisba, som er en dame lidt op i årene, af sin læge opfordres til at søge luftfornyelse, flytter hun fra det landlige Tunbridge Wells ind til London, hvor hun bliver optaget af et mærkeligt forfaldent hus overfor sin nye bopæl, et hus, der til..

25,00 kr. (vejl.)

Mr. Harrisons bekendelser - tre fortællinger

Mr. Harrisons bekendelser - tre fortællinger

Indhold: Mr. Harrisons bekendelser Da den unge læge kommer til den lille provinsby, vejrer byens ungmøer, pebermøer og enker morgenluft. Rygter og sladder forbinder ham med tre af dem, og han når at blive grundigt upopulær hos dem og by..

50,00 kr. (vejl.)

Mrs. Lirripers værelser

Mrs. Lirripers værelser

Charles Dickens udsendte fra 1859 til sin død bladet "All the Year Round", der dels indeholdt Dickens egne værker, dels noveller og føljetoner af samtidens større og mindre ånder. Hvert år udkom der et "ekstra julenummer", der som regel indeholdt ..

25,00 kr. (vejl.)

Cranford

Cranford

"Cranford er amazonernes by" – der findes ganske vist mænd i dens univers, men som med et par undtagelser er de bortrejste, døde eller optaget andetsteds. Tilbage er – i hvert fald i Elizabeth Gaskells yndefulde og ..

45,00 kr. (vejl.)

En mørk nats arbejde

En mørk nats arbejde

Ellinors moder er død, og hun vokser op som et forkælet enebarn hos sin fader, Edward Wilkins, der er sagfører i et engelsk landdistrikt. Faderen har honette ambitioner og bruger penge på at bevise sin afstamning, men den ..

45,00 kr. (vejl.)

Kusine Phillis

Kusine Phillis

Bogens fortæller, den unge Paul Manning, kommer under sit arbejde ved et jernbaneanlæg i 1830'ernes England i forbindelse med nogle fjerne slægtninge, dissenterpræsten på Hope Farm Ebenezer Holman, hans kone og hans ..

25,00 kr. (vejl.)

Viser 1 til 6 af 6 (1 Sider)