Frances Hodgson Burnett: Den hemmelige have - eBibliotek 1800

[Hjem]
Gå til indhold
Frances Hodgson Burnett: Den hemmelige have - Forside
Frances Hodgson Burnett: Den hemmelige have
Mary Lennox er ni år og vokset op i Indien. Hendes fader er død, og moderen er helst fri for at have noget at gøre med den grimme og ubehagelige lille tøs, hun har sat i verden. Da der udbryder kolera, dør også moderen, og Mary bliver sendt til England for at bo hos en onkel på godset Misselthwaite langt ude på heden i Yorkshire.
Misselthwaite viser sig at være et mystisk sted, hvor der er hundredvis af værelser, man ikke må gå ind i, lyde som af én, der græder om natten, og en have, som har stået aflåst og forbudt siden Marys tantes død for ti år siden.
Da onklen straks efter hendes ankomst rejser bort, er Mary atter alene med en flok tjenestefolk, der har ordre til at opvarte hende i alle ender og kanter. Hun finder sig efterhånden til rette og begynder at udforske sine nye omgivelser, og bliver lidt efter lidt venner med de to jævnaldrende drenge: Dickon, som kan noget helt specielt med dyr og planter, og den sygelige og hysteriske invalid Colin. Hun finder også nøglen til den hemmelige have, og sammen genopliver de tre den forvildede have, uden at bemærke at fællesskabet og arbejdet også forvandler dem selv.

Med illustrationer fra den første engelske bogudgave af Charles Robinson.

Pris: 60.-
Download et uddrag af uddrag af ebogen eller læs det online (åbner i et nyt vindue).

Køb ebogen:
Find den billigst med bogpriser.dk eller bog.nu eller direkte fra vor distributør ebog.dk.

ISBN 978-87-7979-703-1 – Format: epub 3 – Tilgængelig fra 26. september 2020.
Tilbage til indhold