George Eliot

George Eliot

Pseudonym for Mary Ann Evans

Født 22. november 1819 i Warwickshire - død 22. december 1880 i Chelsea

Datter af godsforvalter Robert Evans (1773–1849) og Christiana, født Pearson (1788–1836)
 Adam Bede

Adam Bede

Den unge tømrer Adam Bede er forelsket i den smukke, selvoptagne, og noget naive landsbyskønhed Hetty Sorrel, men ved ikke, at han har en rival i sin barndomsven, den lokale herremands søn Arthur Donnithorne. Arthur lover Hetty &..

60,00 kr. (vejl.)

Broder Jacob

Broder Jacob

Den unge David Faux er i lære som konditor, men mener selv at være skabt til et bedre - og især mere behageligt - liv. Han beslutter at emigrere til Vestindien ved hjælp af sin moders sparepenge. Hans indskrænkede broder..

25,00 kr. (vejl.)

Det løftede slør

Det løftede slør

Latimer er udstyret med den evne - eller forbandelse - at kunne se ind i menneskenes hjerter, og at kunne se forskellige scener fra sin egen fremtid. Således ved han på dag og time, hvornår han skal dø, og med det som udgangs..

22,50 kr. (vejl.)

Møllen ved Floss

Møllen ved Floss

Tilbud fra Books On Demand: 49.- Tom og Maggie Tullivers fader driver en vandmølle ved floden Floss, og fører ustandselig processer mod lodsejere højere oppe af floden, som "tager hans vand". Hans sidste proces drive..

49,00 kr. (vejl.)

Silas Marner

Silas Marner

Silas Marner udstødes af den religiøse sekt, han tilhører, og flygter ud på landet, hvor han slår sig ned som væver i landsbyen Raveloe. Her lever han afsondret, og anses af landsbyens øvrige indbyggere f..

45,00 kr. (vejl.)

Viser 1 til 5 af 5 (1 Sider)