George Eliot

George Eliot

Pseudonym for Mary Ann Evans

Født 22. november 1819 i Warwickshire - død 22. december 1880 i Chelsea

Datter af godsforvalter Robert Evans (1773–1849) og Christiana, født Pearson (1788–1836)
 Adam Bede

Adam Bede

Den unge tømrer Adam Bede er forelsket i den smukke, selvoptagne, og noget naive landsbyskønhed Hetty Sorrel, men ved ikke, at han har en rival i sin barndomsven, den lokale herremands søn Arthur Donnithorne. Arthur lover Hetty &..

60,00 kr. (vejl.)

Amos Bartons sørgelige skæbne

Amos Bartons sørgelige skæbne

Titelfiguren Amos Barton er den nye præst ved sognekirken i Shepperton, hvor han med kone og seks børn for en sulteløn forsøger at holde sognets beboere tæt ind til den anglikanske kirkes moderlige bryst. Men han er n..

30,00 kr. (vejl.)

Broder Jacob

Broder Jacob

Den unge David Faux er i lære som konditor, men mener selv at være skabt til et bedre - og især mere behageligt - liv. Han beslutter at emigrere til Vestindien ved hjælp af sin moders sparepenge. Hans indskrænkede broder..

25,00 kr. (vejl.)

Det løftede slør

Det løftede slør

Latimer er udstyret med den evne - eller forbandelse - at kunne se ind i menneskenes hjerter, og at kunne se forskellige scener fra sin egen fremtid. Således ved han på dag og time, hvornår han skal dø, og med det som udgangs..

22,50 kr. (vejl.)

Felix Holt

Felix Holt

"Felix Holt" udspiller sig i starten af 1830'ernes England, hvor der skal være parlamentsvalg i Treby. Blandt kandidaterne er Harold Transome, for nylig hjemvendt fra Østen for at overtage styringen af familiegodset efter e..

0,00 kr. (vejl.)

Janets anger

Janets anger

Da mr. Tryan ankommer til Milby med sine foruroligende evangeliske og puritanske anskuelser, står den lille by dybt splittet i en bitter kamp over hans metoder – især hans indførelse aftengudstjenester. Den stolte, men ensomm..

37,50 kr. (vejl.)

Mr. Gilfils kærlighedshistorie

Mr. Gilfils kærlighedshistorie

I pastor Maynard Gilfils hus findes et værelse, som kun bliver åbnet én gang om året. Det indeholder minder om en ung pige, som ingen mere kan huske, men som en kort tid var hans hustru. Hendes navn var Caterina Sarti - Tina,..

37,50 kr. (vejl.)

Møllen ved Floss

Møllen ved Floss

Tom og Maggie Tullivers fader driver en vandmølle ved floden Floss, og fører ustandselig processer mod lodsejere højere oppe af floden, som "tager hans vand". Hans sidste proces driver ham ud i en omfattende gæld,..

60,00 kr. (vejl.)

Romola

Romola

George Eliots eneste historiske roman udspiller sig i Firenze i det sidste årti af 1400-tallet, hvor Medicierne i en periode mister deres magtposition og giver plads for en kort, tumultarisk periode, hvor byen i nogle år er en slags demok..

60,00 kr. (vejl.)

Silas Marner

Silas Marner

Silas Marner udstødes af den religiøse sekt, han tilhører, og flygter ud på landet, hvor han slår sig ned som væver i landsbyen Raveloe. Her lever han afsondret, og anses af landsbyens øvrige indbyggere f..

45,00 kr. (vejl.)

Viser 1 til 10 af 10 (1 Sider)