Arthur Conan Doyle

Arthur Conan Doyle

Født i Edinburgh 22 Maj 1859 - død 7. juli 1930 i Windlesham, Sussex

Søn af maleren og tegneren Charles Altamont Doyle og Mary Foley.

Læs artikel om Arthur Conan Doyle på Wikipedia
 De landflygtige

De landflygtige

- en fortælling fra to verdensdele Da Louis XIV forskyder sin elskerinde gennem mange år Francoise de Montespan for at gifte sig med sine børns guvernante madame de Maintenon, spiller den unge huguenot Amory de Catinat, kaptajn i kongens livga..

75,00 kr. (vejl.)

Den store skygge og to noveller

Den store skygge og to noveller

Skyggen er Napoleons, og den dækker det meste af Europa. Historien starter i den lille skotske flække West-Inch, hvor en fransk flygtning, der kalder sig de Lapp dukker op, og kulminerer i en lang skildring af slaget ved Waterloo oplevet af en ung me..

50,00 kr. (vejl.)

Guldmageren

Guldmageren

Verdens måske rigeste mand, Raffles Haw, bosætter sig i flækken Tamfield i nærheden af Birmingham. Hans ønske er at bruge sine mange penge til menneskehedens bedste, og til den ende allierer han sig med den unge maler Robert MacIntyre, der har over..

50,00 kr. (vejl.)

Kaptajn Sharkey

Kaptajn Sharkey

Alle kender Conan Doyles Sherlock Holmes, mange kender hans oberst Gerard og professor Challenger. Derimod er sørøveren John Sharkey - den modbydelige Sharkey - ikke meget kendt, og har ikke før været oversat til dansk. Her får du de fire kort..

25,00 kr. (vejl.)

Korosko-tragedien

Korosko-tragedien

En lille gruppe engelske turister på udflugt op ad Nilen i den lille hjuldamper "Korosko" bliver kidnappet af arabiske fanatikere fra Mahdi-republikken i det nuværende Sudan. De stilles overfor valget mellem at konvertere til islam (i hvilket tilf..

50,00 kr. (vejl.)

Oberst Gerards eventyr og bedrifter

Oberst Gerards eventyr og bedrifter

Der fandtes ikke nogen modigere officer i Napoleons kavalleri end Etienne Gerard - når han selv skal sige det. Som ældre sidder han nu på sin stamcafé og fortæller, hvem der gider høre det, om sine bedrifter og eventyr fra hele sin glorværdige kar..

75,00 kr. (vejl.)

Onkel Bernac

Onkel Bernac

En ung franskmand, Louis de Laval, søn af en fransk adelsmand, der flygtede til England i 1792, vender efter invitation fra sin onkel Bernac (der muligvis ikke har de bedste motiver til invitationen) tilbage til Frankrig, dels for at møde onklen, de..

50,00 kr. (vejl.)

Tågernes land

Tågernes land

Professor Challengers datter Enid og journalisten Edward Malone undersøger de kirkelige retninger i England, og kommer i kontakt med den spiritistiske bevægelse. Både Enid og Malone bliver mere og mere overbevist om, at spiritisterne har ret i man..

50,00 kr. (vejl.)

Cloomber mysteriet (2. udg.)

Cloomber mysteriet (2. udg.)

Den pensionerede general Heatherstone og hans familie slår sig ned på det gamle herresæde Cloomber. Familien plejer dog ikke megen omgang med egnens beboere, og efterhånden ligner Cloomber mest af alt et fort. Hvad er gener..

45,00 kr. (vejl.)

Den forsvundne verden

Den forsvundne verden

Professor Challenger er vendt hjem fra en længere rejse i Sydamerika, og disker op med en historie om et skjult område, hvor der findes levende dinosaurer og anden forhistorisk flora og fauna. Der er selvfølgelig ingen, der tror p&..

45,00 kr. (vejl.)

Micah Clarke

Micah Clarke

Historisk roman, der foregår i England 1685. England er i oprør efter at den katolsk-venlige James II er blevet konge i februar 1685. Bogens hovedperson og fortæller, den unge Micah Clarke, drager sammen med sin ven Reuben Locka..

75,00 kr. (vejl.)

Omkring den røde lampe

Omkring den røde lampe

– Fortællinger og fantasier fra lægens verden. Der var en del kritikere og læsere, der fik noget galt i halsen, da Arthur Conan Doyle - som de kendte som forfatter til de hyggelige kriminalfortællinger om Sherlock Hol..

45,00 kr. (vejl.)

Parasitten

Parasitten

Austin Gilroy, professor i fysiology, tror kun på det, der kan måles og vejes og forholder sig skeptisk til sin samtids efter hans opfattelse noget overgearede interesse for psykiske og spiritistiske fænomener, indtil den dag, da ha..

30,00 kr. (vejl.)

Viser 1 til 13 af 13 (1 Sider)