Wilkie Collins

Wilkie Collins

Født 8. januar 1824 i London - død 23. september 1889 i London

Søn af maleren William Collins og Harriet, f. Geddes
 Den sorte ulv

Den sorte ulv

Fader Benwell, en højtstående jesuitisk præst forsøger at genvinde en engelsk herregård for Kirken, der er et tidligere kloster, som den engelske krone inddrog ved reformationen under Henry VIII. I sine bestræbelser udnytter han den nuværende ejer..

75,00 kr. (vejl.)

Det frosne hav

Det frosne hav

Clara Burnham er forlovet med Frank Aldersley, da hendes tidligere elsker Richard Wardour, som hun dog ikke ønsker at have noget med at gøre, dukker op. Han sværger, at den mand, der har taget hende fra ham, skal dø, hvis han nogen sinde møder ham. H..

15,00 kr. (vejl.)

Frøken eller frue?

Frøken eller frue?

Natalie Graybrooke elsker sin fætter Launcelot Linzie, men er af sin fader blevet lovet til den betydelig ældre mr. Turlington, som hun afskyr. Turlington poserer som succesrig forretningsmand, men i virkeligheden er i dyb gæld og er kun ude efter..

25,00 kr. (vejl.)

Kvinden i hvidt

Kvinden i hvidt

Ved sin ankomst til sit nye arbejde som tegnelærer for to forældreløse halvsøstre, Laura Fairlie og Marian Halcombe, møder den ungen Walter Hartright en kvinde, klædt i hvidt på landevejen. Hun synes at være forfulgt, og Walter hjælper hende på hende..

75,00 kr. (vejl.)

Om aftenen

Om aftenen

Collins samlede adskillige af sine noveller i forskellige samlinger og digtede dem ind i en rammehistorie. Her drejer det sig om en omrejsende portrætmaler, der pådrager sig en øjensygdom og derfor ikke er i stand til at male. For at klare dagen o..

50,00 kr. (vejl.)

Tabt og fundet

Tabt og fundet

Hvorfor er den respektable maler Valentin Blyth så hemmelighedsfuld med hensyn til, hvor hans plejedatter, den døvstumme Mary - til daglig kaldet Madonna - stammer fra? Denne hemmelighed bliver ikke afsløret, før hans ven, den unge, rebelske Zack Tho..

100,00 kr. (vejl.)

Den ny Magdalene

Den ny Magdalene

Under den fransk-tyske krig i 1870 mødes to kvinder tilfældigt i et hus mellem de franske og tyske stillinger. Mercy Merrick er sygeplejerske med en fortid i en "Magdalene-stiftelse", dvs. et hjem for faldne kvinder, og Grace Roseberry, der står alen..

50,00 kr. (vejl.)

Det hjemsøgte hotel

Det hjemsøgte hotel

Lord Montbarry har brudt sin forlovelse med Agnes Lockwood for i stedet at gifte sig med grevinde Narona, som han har mødt i et casino i Tyskland. Parret drager umiddelbart efter brylluppet til Venedig, hvor de sammen med grevindens broder, ba..

0,00 kr. (vejl.)

Et hus til leje

Et hus til leje

Da Sophonisba, som er en dame lidt op i årene, af sin læge opfordres til at søge luftfornyelse, flytter hun fra det landlige Tunbridge Wells ind til London, hvor hun bliver optaget af et mærkeligt forfaldent hus overfor sin n..

25,00 kr. (vejl.)

Myladys penge

Myladys penge

En fattig slægtning af lady Lydiards mands familie dør, og hun beslutter at hjælpe hans efterladte. Til den ende sender hun anonymt £500 til den lokale præst i det sogn, hvor familien bor. Men da hendes bud vender tilba..

0,00 kr. (vejl.)

Spærret

Spærret

Da Walter Wildings moder dør, arver han et blomstrende vinimportfirma, som han beslutter at drive "som en stor familie". Under sine forberedelser til dette forehavende finder han ud af, at han er et "hittebarn", som hans mo..

35,00 kr. (vejl.)

Stakkels miss Finch

Stakkels miss Finch

Enken efter en sydamerikansk revolutionær, madam Pratolungo – bogens fortæller – bliver selskabsdame for en ung, blind pige, Lucilla Finch, en datter af præsten i et afsidesliggende sogn i Sussex. Da den vege, tilbagehol..

55,00 kr. (vejl.)

Viser 1 til 12 af 12 (1 Sider)