Walter Christmas

Walter Christmas

(Egtl. Walter Christmas-Dirckinck-Holmfeld)

Født 10. februar 1861 i Jægersborg – død 18. marts 1924 i København.

Læs mere om Walter Christmas på dansk wikipediaPå livet løs

På livet løs

4. bind af Peder Most-sagaen. I første del af denne fjerde Peder Most-historie får vi at vide, hvad der var blevet af den forsvundne Mike Green fra "Percival", der var taget til fange af australnegre i "Kong Peder". Anden del handler om afslutning..

50,00 kr. (vejl.)

Peder Most - SAMLET UDGAVE

Peder Most - SAMLET UDGAVE

Alle fem Peder Most fortællinger i eet bind: Peder Most Styrmand Most Kong Peder På livet løs by Peder Most på krigsstien ..

150,00 kr. (vejl.)

Annelise

Annelise

Annelise er en ung kvinde, som af nød og sygdom har "solgt sig under ægteskabs form" til en halvgammel, sygelig – og rig – afdanket militær, oberstløjtnant Kall. Under en sommerferie på gård..

37,50 kr. (vejl.)

Peder Most

Peder Most

1. bind af Peder Most-sagaen. Da Svendborg-drengen Peder Most og hans ven Frits Klenow forliser i Atlanten, bliver de taget op af "vistnok den grimmeste, den slettest holdte og den dårligst sejlende" damper på verdenshavene, spanieren "Don Car..

50,00 kr. (vejl.)

Styrmand Most

Styrmand Most

2. bind af Peder Most-sagaen. Peder Most får i dette andet bind af Peder-Most-sagaen hyre på en forkælet amerikansk millionærs lystdamper Swell. Da amerikaneren af en tåbelig årsag ser sig gal på hele den engelske nation, sætter han sig for at..

50,00 kr. (vejl.)

Kong Peder

Kong Peder

3. bind af Peder Most-sagaen. Da Peder Most og den amerikanske millionær Dick er på besøg hos en indisk fyrste, møder de den tyske ornitolog prof. Blasewehr. Dick bliver snart grebet af professorens fikse idé: at drage til New Zealand for at f..

50,00 kr. (vejl.)

Peder Most på krigsstien

Peder Most på krigsstien

5. del af Peder Most-sagaen Der er gået nogle år siden Peder Mosts sidste eventyr. Vi er midt i 1. verdenskrig, og Peder har købt et fragtskib, som han er på vej gennem Middelhavet med, da han samler nogle skibbrudne op. Det er de overlevende ..

50,00 kr. (vejl.)

Viser 1 til 7 af 7 (1 Sider)