Honoré de Balzac

Honoré de Balzac

20. maj 1799 i Tours - 18. august 1850 i ParisDen indkaldte - Farvel

Den indkaldte - Farvel

To fortællinger. Den indkaldte Da den lille by Carentan engang i 1793 i flere dage finder grevinde de Deys salon lukket, undrer man sig. Årsagen, som grevinden af indlysende årsager ønsker at skjule, er, at hendes søn, der har deltaget i et oprø..

25,00 kr. (vejl.)

Facino Cane - Breve til Louise

Facino Cane - Breve til Louise

I årene 1836-37 førte Balzac - trods sine uendelig mange beskæftigelser - en korrespondance med en dame, som han aldrig så og kun kendte under navnet Louise. Da intet af disse breve bærer nogen bestemt dato, og de tilsammen danner en lille rørende..

25,00 kr. (vejl.)

Ægteskabskontrakten

Ægteskabskontrakten

Paul de Manerville, en yngre, noget naiv herre af adelig herkomst, beslutter sig til at indgå ægteskab med den smukke Natalie Evangélista, i princippet en formuende arving, i virkeligheden temmelig forarmet, da moderen har formøblet det meste af he..

50,00 kr. (vejl.)

Den falske elskerinde

Den falske elskerinde

Efter at have været gift med eksil-polakken grev Laginski i nogen tid, opdager Clémentine, at der er en anden mand i huset, som styrer alt og sørger for alt. Denne anden mand er Thaddeus Paz, som har viet sit liv til Laginski efter at denne har frels..

25,00 kr. (vejl.)

Det forbandede barn

Det forbandede barn

Greven af Hérouville i Normandiet, en grov og voldelig mand, har ægtet den smukke, unge Jeanne de Saint-Savin - fortrinvsvis for at kunne annektere hendes families ejendomme for sine efterfølgere, og for at hun skal føde ha..

37,50 kr. (vejl.)

Eugénie Grandet

Eugénie Grandet

I et dystert hus i Saumur-provinsen bor den tidligere bødker, nu vingårdsejer mm. Felix Grandet med sin kone og datter, titlens Eugénie, samt tyendet Nanon. Bødkeren - af Balzac konsekvent benævnt som "den brave ..

50,00 kr. (vejl.)

Gobseck

Gobseck

Ved et selskab hos familien Grandlieu opdager advokaten Derville, at datteren Camille er forelsket i en vis Ernest de Restaud. Camilles mor fortæller i utvetydige vendinger datteren, at der ikke kan blive noget parti af de to, eftersom familien..

20,00 kr. (vejl.)

Viser 1 til 7 af 7 (1 Sider)