Herman Bang

Herman Bang

Egtl. Herman Joachim Bang

Født 20. april 1857 i Asserballe (Als) - død 29. januar 1912 i Ogden, Utah)

Forældre: Sognepræst Frederik Ludvig Bang (1816-1875) og hustru Thora Elisabeth Salomine, f. Blach (1829-1871)
 Excentriske fortællinger

Excentriske fortællinger

4 noveller. Indhold: Franz Pander - Den unge tjener Franz ansættes ved et stort hotel, hvor han betages af overklassens unge døtre og den luksus, der udfoldes. Fratelli Bedini - Drengen Klaus sælges til en omrejsende artist..

25,00 kr. (vejl.)

Fædra

Fædra

Ellen Maag er af gammel slægt, og man følger hendes barndom og opvækst, indtil hun gifter sig med den langt ældre lensgreve Urne. Sammen med ham deltager hun livligt i selskabslivet i ind- og udland, men tomheden i hendes liv nager hende. Da greven..

50,00 kr. (vejl.)

Mikaël

Mikaël

Den berømte ældre maler Claude Zoret har en "plejesøn", Eugéne Mikaël, som han for flere år siden har samlet op i Prag. Da den russiske prinsesse Zamikof sidder model til et portræt, forelsker Mikaël sig dybt i hende, og svigter kunstneren fuldstæn..

50,00 kr. (vejl.)

Præster

Præster

12 små noveller - eller rettere 3 små novellesamlinger med 4 historier i hver, hvor Bang både satiriserer over og nænsomt skildrer typer fra sin samtid, ofte på en måde, hvor den tilsyneladende uskyldige historie pludselig ved en replik skifter og bl..

25,00 kr. (vejl.)

Sommerglæder

Sommerglæder

Ægteparret Brasen driver et lille sommerhotel i det nordjyske. Hotellet er på fallittens rand, men håbet er jo altid lysegrønt, så Brasen har indrykket en annonce i en hovedstadsavis med et godt tilbud til københavnere med lyst til en lille badeferie..

25,00 kr. (vejl.)

Sælsomme fortællinger

Sælsomme fortællinger

Noveller. Barchan er død - En mand kommer - uden at han selv kan forklare det - til at bilde en af sine bekendte ind, at en fælles ven, Barchan, er død. Det får fatale følger. Men du skal mindes mig - Inde..

25,00 kr. (vejl.)

Under åget

Under åget

Noveller. Indhold: En dejlig dag - Da den berømte pianist Sophie Simonin kommer til en lille flække, falder det i den fattige lærerfamilie Etvøs' lod at give festmiddagen for hende. Irene Holm - Den fallerede balletdanserin..

25,00 kr. (vejl.)

Viser 1 til 7 af 7 (1 Sider)