Anthony Hope: Rupert af Hentzau - eBibliotek 1800

[Hjem]
Gå til indhold
Anthony Hope: Rupert af Hentzau - Forside
Anthony Hope: Rupert af Hentzau
Der er gået nogle år efter begivenhederne i Fangen på Zenda, og alt ånder fred i det lille centraleuropæiske kongerige Ruritanien.

Den retmæssige konge sidder på tronen, og hans dobbeltgænger Rudolf Rassendyll sidder langt borte i sit hjem i England. Men kong Rudolf er blevet en svag og mistænksom mand efter sit fangenskab på Zenda, og dronning Flavia elsker stadig englænderen, som hun holder kontakt med ved en årlig udveksling af troskabsbeviser gennem bogens fortæller, Fritz von Tarlenheim. En dag går det imidlertid galt, og den forviste Rupert af Hentzau opsnapper dronningens meddelelse, som han vil benytte til at afpresse hende og kong Rudolf med.

Rudolf Rassendyll kan ikke lade sin elskedes ære udsætte for Ruperts trusler, og kommer atter på banen i sin dobbeltrolle sammen med sine tidligere medsammensvorne oberst Sapt og Fritz von Tarlenheim.

Hvis der gemmer sig den mindste lille gammeldags romantiker et sted i læseren, er Rupert af Hentzau ligesom sin forgænger Fangen på Zenda en af den slags bøger, der næsten læser sig selv!

2. på ny gennemgåede og opdaterede udgave.

Pris: Gratis til personlig, ikke-kommerciel brug.


ISBN  978-87-7979-837-3 – Format: epub 3 – Tilgængelig fra 17. december 2022.
Tilbage til indhold