Anthony Hope

Anthony Hope

Anthony Hope Hawkins (9. februar 1863 i Hackney (dengang en forstad til London) - 8. juli 1933 i Walton-on-the-Hill, Surrey) var en engelsk forfatter af romaner og skuespil. Han huskes i dag mest for de genredefineren "kappe-og-kårde"-eventyrromaner Fangen på Zenda og Rupert af Hentzau. Han uddannede sig oprindelig til advokat og fik autorisation som sådan i 1887, men valgte efter succes'en med Fangen på Zenda i 1894 karrieren som fuldtids forfatter. Han blev slået til ridder i 1918 for sit arbejde som forfatter af propagandaskrifter for det engelske Informationsministerium under 1. verdenskrig.Fangen på Zenda

Fangen på Zenda

Englænderen Rudolf Rassendyll foretager en rejse til det landet Ruritanien, hvor han på grund af sin lighed med den kommende kong Rudolf V kommer til at spille en mere aktiv rolle i landets indre anliggender end han kunne ønske. Kongen bortføres neml..

50,00 kr. (vejl.)

Filosoffen i æblehaven

Filosoffen i æblehaven

Den unge miss May søger råd hos den filosofisk anlagte mr. Jerningham om, hvem af to givne herrer, hun helst bør forlove sig med. Muligvis er der tale om et temmelig slet skjult frieri fra pigens side, men det finder "filosoffen" vist aldrig ud af....

15,00 kr. (vejl.)

Prinsesse Osras hjerte

Prinsesse Osras hjerte

En samling på ni kortere fortællinger fra det fra Fangen på Zenda kendte land Ruritanien, der udspiller sig i første halvdel af 1700-tallet. Hovedpersonen i alle ni historier er prinsesse Osra, der er for stolt og for smuk til at lade sig gifte bort..

50,00 kr. (vejl.)

Rupert af Hentzau

Rupert af Hentzau

Der er gået nogle år efter begivenhederne i "Fangen på Zenda", og alt ånder fred i det lille centraleuropæiske kongerige Ruritanien. Den retmæssige konge sidder på tronen, og hans dobbeltgænger Rudolf Rassendyll sidder langt borte i sit hjem i..

50,00 kr. (vejl.)

Hertugindens halsbånd

Hertugindens halsbånd

Da den unge englænder Gilbert Aycon sammen med en ven besøger en hertuginde et sted i nærheden af Mont Saint-Michel i Normandiet, befinder han sig i løbet af kort tid midt i en indviklet situation, hvori indgår to smuk..

45,00 kr. (vejl.)

Phroso

Phroso

Den unge lord Wheatley arver en del penge, og da han længe har haft lyst til at anskaffe sig et sted, hvor han kan trække sig tilbage fra verdens vrimmel, investerer han i en lille tyrkisk ø i det græske øhav, Neopalia..

0,00 kr. (vejl.)

Viser 1 til 6 af 6 (1 Sider)