Alexandre Dumas d. Æ.: Tyve år efter - eBibliotek 1800

[Hjem]
Gå til indhold
Alexandre Dumas d. Æ.: Tyve år efter - Forside
Alexandre Dumas d. Æ.: Tyve år efter
De tre musketerer II

I 2. del af serien om d'Artagnan og hans tre venner Athos, Porthos og Aramis, er der gået tyve år siden begivenhederne i De tre musketerer. Kardinal Richelieu er død, og Frankrig styres af enkedronning Anna af Østrig og den nye kardinal, italieneren Mazarin.

Kardinal Mazarin hører om d'Artagnans tidligere bedrifter, og beder han ham samle sine gamle staldbrødre for at udføre en mission i England som hemmelig ambassadør hos Oliver Cromwell. Det lykkes dog ikke helt, da Athos og Aramis tilsyneladende ikke har lyst til at genoptage deres gamle håndværk; men d'Artagnan og Porthos drager sammen til England – hvor de tager Athos og Aramis til fange i et slag mellem Cromwell og den engelske kong Charles I.

Skønt de er på hver sin side, er det gamle venskab dog større end de politiske uenigheder, og sammen forsøger de at hindre henrettelsen af Charles I og befri den faldne konge.

Undervejs træffer de også på Myladys søn, Mordaunt, der ved et tilfælde har fundet ud af, hvem der har myrdet hans moder, og er opfyldt af ønsket om hævn over de skyldige.

Ligesom de øvrige bøger om De tre musketerer er Tyve år efter skrevet i samarbejde med forfatteren og historikeren Auguste Maquet (1813-1888).

Pris: Gratis til ikke-kommerciel brug.


ISBN  978-87-7979-954-7 – Format: epub 3 – Tilgængelig fra 3. december 2023.
Tilbage til indhold