Louisa May Alcott

Louisa May Alcott

Født 29. november 1832 i Gemantown, Pennsylvania – død 6.. marts 1888 i Boston

Læs mere om Louisa May Alcott på Wikipedia (de engelske, tyske og svenske sider er betydeligt mere oplysende end den danske!)Abbedens genfærd

Abbedens genfærd

Det er jul, og på det gamle Treherne Abbey - et ombygget kloster med eget spøgelse – samles familien Treherne med nogle få venner for at fejre jul og nytår. Der er den gamle enkefrue, hendes søn sir Jasper, datte..

30,00 kr. (vejl.)

Kristine

Kristine

Da den forældreløse Kristine Devon bliver myndig, meddeler hun sin tante, der har opdraget hende, at hun agter at gå ud i verden og bryde sig en livsbane. Og det gør hun: Kristine forsøger sig som tjenestepige, skuesp..

60,00 kr. (vejl.)

Lettys landstryger

Lettys landstryger

- og andre fortællinger af forfatteren til Pigebørn. Lettys landstryger: Lettys tilfældige møde med en landstryger bliver bestemmende for både hans og hendes fremtid. Annas indfald: Anna er træt af ..

50,00 kr. (vejl.)

Polly

Polly

eller En gammeldags pige. Da 14-årige Polly Milton første gang besøger sin veninde, Fanny Shaw og hendes rige familie i den store by, er hun et lille Guds ord fra landet, der kommer til en verden, hvor piger på hendes ege..

60,00 kr. (vejl.)

Ved arnen

Ved arnen

6 fortællinger. Indhold: Klør Konge og Hjerter Dame Da den nye gymnastiklærer kommer til byen, sætter han pigehjerter i brand, ikke mindst hans værts datter Dollys. Følelserne er gengældt, men Do..

40,00 kr. (vejl.)

Viser 1 til 5 af 5 (1 Sider)